1800-tals sängen är nu vit, här en närbild på det underbara gavelkrönet.

Senaste fin-fina fyndet är en gammal imperialsäng med orginalkrön och orginalmålning från 1800 talet.

Skåpet/byrån som den blev med lite vit färg på.

Här är skänken jag köpte på blocket. Är från 30-talet tror jag. Lejontassar är snyggt tycker jag :-)

Så här blev det. Den fick till sist en lasyr i pärlemo vitt som jag blandat till själv från silver metallic dekor färg för målning av tex möbler/trä

Skåpet är också en IKEA i kanske leksvik, de var iaf i samma färg. Bilden är gammal, skall lägga in en nyare bild nu när jag varit så ambitiös och sytt nytt till dynan och korgarna. Lite mer i det marina temat. Passar bra till sommaren :-)

Antik växasäng från 1890 till sonen som jag köpt på blocket. Den är klar nu men jag har inte hunnit fotograferat den ännu. Det kommer :-)Den är vit och fin:-)

Äntligen har jag fått rätt på den saknade delen till sängen, gavelkrönet. Fast jag vet inte om den var så kul som jag hade hoppats?!? Kul att förra ägaren faktiskt rinde upp mig igen och berättade att han hittat den i ett annat förråd :-) Nåja vi får se hur det blir i vitt, var lite snabb där med att dra penseln i den så men den duger som före bild :-)

Dåså, äntligen är sängen på plats och med gavelkrönet som var på vift

Här kommer också ett skåp som skall in i sonens rum. Tyvärr fick den inte plats i våran bil så vi blev tvugna att såga av benen på den!!!! Haha så kan det gå när man får fel mått på den. Undra hur han mätte som jag talade med i telefon? MEN det gör inget för det blir perfekt höjd för sonen och skåpet är stadigare för "de små" som gärna klättrar. Efter bilder kommer inom kort

Benen! Äsch de var ändå inte så snygga. Jag kommer iaf inte sakna dem :-)

Då har jag äntligen fått upp bilder på "efter".
Glasdörren ersatte jag med hönsnät som jag sprayat i vitt. Ville inte ha glasdörr i lill-sonens rum.

På med mdf skivor i olika djup för att skapa en stuckatur och hylla samt på med stuckaturlist. Sedan lite fog i skarvar.

Beröm eller fråga albumägaren