Soffbordet på plats. Tackar Isa 84 som tipsade mig o det.. Finns att köpa på EM.

"Top hat" lampan från Mio..

Liggfåtölj från Chilimöbler..

Tv-bänken består av fem st liggande "faktum"skåp (väggmonterade), ovanpå ligger en måttbeställd bänkskiva.. Allt finns att köpa på Ikea

Poster från Jtp-Design..kommer finnas i shoppen.

Pimpat P från www.jtp-design.se
Man kan beställa vilken bokstav som helst i plexi. Denna är transparent.. Man kan då pimpa den med vilket papper man vill. Hildas rum ska får ett gäng sånna här har jag tänkt.

Mitt hem har förvandlats till ett showroom med min egen design.. Lite knäppt men kul:)

Ni missar väl inte att jag öppnat webshop.. Där hittar ni min design.. Adressen ni ska lägga på minnet är www.jtp-design.se
Där kan ni bla köpa postern och krukan..

Ännu en poster från shoppen som kommit hem. Fler på ingång..
www.jtp-design.se

Blommor, tidningsställ.
Tidningsställen kommer finnas i min shop.

Ännu en favoritkudde från www.jtp-design.se.. alltså made by ME;) Synd bara att vår kattunge tuggat bort halva bollfransen.. Kattungar är sötast på bild.

Ser ni min gröna ALLT i ALLO bag på hatthylla? Nu kan DU vinna en..Var med och tävla om en Allt i alla bag på bloggen..
Klicka in på www.janethepain.se för att delta.
Du han välja mellan en vit, svart, rosa eller grön..

salt och peppar kvarn från www.anyhow.se
Bakom ser ni golvet med text som vi satt upp istf kakel. Köpt på Bauhaus

Ena delen av köket är fördigrenoverad.. Andra delen dvs mittemot detta.. ska göras klart i höst..( så fort maken ger med sig...)

varför inte göra lite bloggreklam i köket.. bloggadressdekalen kommer från www.wallstyle.se

Köket kommer delvis att byggas om.. Väggen in till matrummet skall rivas... Menförst skall det sparas pengar till det....
Så det blir nog tidigast till våren....SUCK!

Kökslampan är ett av mina bästa köp.. Den blommiga tapeten är ett minne blott:) Nu kör vi på det kala när vintern närmar sig med stormsteg..

Golv isf kakel.. Diskmedelspump från Entré i Örebro

Tapeten som bara ligger och väntar på att få komma upp. Men vart??

Jaa...vad ska jag säga.. Vi kör lite lustiga huset tema här hemma just nu.. Älskar tapeten. MEN erkänner att den är lite i tuffaste laget.. Men det är ju bara en tapet.. Tapeter är det bästa som finns, det ändrar ett rums karaktär på mindre än två timmar..

Bästa "nyckelskåpet"
Köpt på "Finrummet" i Örebro.

"Whats the problem" tavlan kommer från www.webonized.se Detta är min absoluta favorit tavla.. Alla webonizeds tavlor tillverkas i begränsad upplaga..

Min andra stora kärlek.. Halltapeten kommer från www.inreda.com Jag älskar deras tapeter.. en del av dom iaf. Äntligen känns hallen lite trevligare, och lite mer som jag. DETTA är en tapet jag kan gifta mig med.

Hallen var från börja det värsta rummet här hemma.. Men nu tycker jag att det är ett av dom bästa rummen.. Bara trappan kvar som ska målas.
Tapeten är beställd på www.inreda.com
Hatthyllan och skohyllan kommer från Mio
Koziol kannan från www.frokenfraken.se
Nyckelhållaren är köpt på "Finrummet" i Örebro.

Från hallen kommer du in i vardagsrummet samt köket..Väggen i hallen behövde en bra lösning.. då huset rörde på sig så att väggen envisades med att ha en spricka..som VERKLIGEN inte gick att få bukt på.. Vi bestämde oss för att "golva" väggen.. Vi har satt samma golv som vi satt i köket istf kakel. Mkt nöjd.. Elementet målade vi svart..
Golvet på väggen finns att köpa på Bauhaus ca 299:-/kvm.

Stor väggmonterad bokstav i plexi. Monteras med distanser så den kommer ut ca 2 cm från väggen. Finns i tre olika strl. Denna är 70 cm hög. Finns att köpa på www.jtp-design.se
Du kan specialbeställa den bokstav eller siffra som just DU önskar. Funkar även bra som fasadsiffror.

Sovrummet.
Detta är för tillfället det rum jag är mest nöjd med. Helt vitt och avkopplande. Jordgloben har JAG köpt till min man i julklapp.. Himlans snällt av mig. Han har tjatat om en sån i hundra år. Jag har sagt att det aldrig skulle hända att vi införskaffade en sån. Men nu har godhjärtade jag gett honom en..Den passade faktiskt ganska bra..Men det säger jag förståss inte till honom;)

Väggtexten kommer från www.wallstyle.se Lyckades vinna ett presentkort på 2000 spänn. Fick bli Burning Love med Elvis.. Inspirerades av tes.brandt´s ordvägg.

så ÄNTLIGEN är Felix rum klart..Eller ja, det fattas små detaljer. Men det är iaf hyffsta klart. Hans favorit färg just nu är svart.. vet inte om det är i brist på andra färger här hemma som han väljer svart. Eller kanske lite hjärntvätt:)cup cakes kuddarna livar upp liiite iaf..Den lilla Svamplampan är äntligen på plats, inköpt på Leklyckan i Halmstad. Den var inte helt lätt att få tag på i svart. Stora svamplampan kommer från www.barnvanligt.nu (Ja! jag handlar mkt därifrån)

En ribbstol, kändes lite lagom Karlsson på taket/lillebror. Den klättras det hej vilt i. Tanken var från början att vi skulle måla den. Men när vi inte kunde enas om vilken färg den skulle vara fick den förbli träfärgad..Helt ok tycker jag så här i efterhand.

Monsterna är storfavoriter. Kommer från www.wallstyle.se dom är super bra! Levererar snabbt. Svamplampan kommer från www.barnvanligt.nu

Så har vi förståss Min favoritförvaring. Finns det nåt man INTE kan använda ikeas Faktum skåp till?! Hela mitt hus är inrett med FAKTUM. Kommer göra nåt liknande på Hildas rum.Denna förvaring ser man i nästan varenda barnrum nu för tiden. Kul att kunna sprida en bra ide´:)

Ja, då har Felix uppnått åldern då det baaaaara är Star Wars som gäller.. Till hans faders stora glädje..

Nu ska väl ändå "ARVID" bli nöjd, när jag äntligen lägger ut bilder på Starwars hjälmarna igen..

Prickiga sängkläder från www.hm.se
Kuddarna är fyndtyg från tradera. Slängde ihop två kuddar. Fladdermusen har jag gjort. Med instruktion av Felix förståss. Mkt noga det där med ögon och tänder..

Hildas rum är så gott som klart...

Hildas rum har blivit med String.. samt hopp hage. Hagen kommer att finnas i min shop.. Bara att klicka hem till era små hoppetossar.

Den här fick jag av min mamma i julklapp. SÅ himla fiffig. Nu slipper vi alla tvål och schampo flaskor..
Köpt på Comfort butiken i Halmstad

Min andra bästa tavla..Jag och Filip... Dock lite skämtig..Ser ut som Selma och Lilla Fridolf, fast det var inte meningen. Vi skulle bara vara lite 40 taliga..

Min bästa tavla:)Fick den av min karl..By him self liksom;)

Beröm eller fråga albumägaren