Arbetsrum/förråd

Välkommen till vårat "nästan-klara" arbetsrum/förråd! Här ska vi ha både en arbetshörna/datahörna och på andra sidan ska vi ha vårat förråd. Så det saknas ett gäng "lagerhyllor" som skall upp på motsatt sida, det är sladdar och belysning osv som skall fixas- ja det där sista..Och så vill vi ju gärna ha lite värme därnere, just nu har inte källarvåningen några element alls men det ska fixas nu till vår/sommaren!
Renovering pågår i HELA huset så följ gärna resan på min blogg;
www.ullvi32.blogspot.com
så ser du alla uppdateringar där :)

Så här ser det ut när man kikar in genom dörröppningen. Förvisso har vi ingen dörr vi tog bort den för att öppna upp och få det mera ljust. I en källare är det begränsat med ljus så man får trolla med färger och belysning. Så både golv, väggar och tak är vitmålade!

Mina fina inslagspapper förvarar jag i en söt plåtburk.

Kontorsstolen blev finare och skönare med en vitt fårskinn..
Stegen som skymtar är den gamla vindsstegen som jag har kapat och får tillsvidare stå här. Ev att jag ska måla den. Kan man ju alltid hänga något på. Skärp, sjalar eller nått?

Vi vet inte vad vi ska ha för takbelysning egentligen, för det är bara 2.10 i höjd härnere...Men arbetslamapan vill jag ha nånstans i rummet om den inte ska hänga kvar (får fixa till sladden bara)..

I glasburkar (barnmatsburkar) förvarar jag smått och gott.
Dont mind the fönster, alla källarfönster skall bytas ut!

Mattan är inte så vacker jag vet, men man tager vad man haver och det är mycket annat som måste prioriteras än en ny snygg matta. Den här får duga tillsvidare. Varm och skön att gå på iallafall :)

En bit av de gamla oljerören behöll vi som en "cool detalj". Sladden ska inte synas så där sen :)
Har hängt upp en liten egengjord ljuslykta- barnmatsburk och lite ståltråd.

En repstege får pryda den här väggen tillsvidare. Här skymtar dörren som kommer gå in till blivande bastu/badrum/relax :)

Gillar min lilla arbetslampa i taket även om den ser liten och tanig ut där den hänger. 70 kr på Biltema. Bänkskivan är från IKEA, en köksbänkskiva som vi har fäst i väggen och ett "bordsben" med förvaringsmöjligheter under, också IKEAs.

Vår ladda-mobilen-station. Ordning och reda på sladdar och telefoner :)

Nyckelord: koziol ,

Förvaring, förvaring, förvaring. Ett måste.

Den coola pallen får plats under skrivbordet. Lite tyger vid sidan om som förhoppningsvis ska locka och inspirera mig till att sy lite mer ;)

Beröm eller fråga albumägaren