Skrivbordet, rummets hjärta! Härifrån sköter jag både bloggen och nätbutiken Sunnanvind.se.

Symaskinen har ett eget hörn, alltid redo att förverkliga en idé! Ovanför sitter färgprover och inspirerande bilder ur tidningar.

Väggarna är ständigt i förändring, jag sätter upp det jag känner för just då med en knappnål. På bilden har jag satt upp ett collage inför höstens förändring av mitt vardagsrum...

Inspirerande böcker och tidningar måste finnas nära till hands! Kan rekommendera boken SY- Älska textil, förutom denna finns mängder av inredningstidningar i mitt kreativa rum.

I mitt kreativa rum finns penslar och färgburkar framme, här har en loppisfyndad pinnstol målats i härligt turkost. I bakgrunden skymtar tapet med fåglar ur kollektionen Falsterbo från Boråstapeter.

Köper ofta tyger på metervara för att ha härliga mönster hemma om andan faller på att sy någonting.

Färgpennor, tuschpennor och kritor i all världens färger är såklart ett måste här...

För mig är miljön viktig för att jag ska bli kreativ. Genom att klippa ut bilder och citat ur tidningar och sätta upp i arbetsrummet får jag både färg och inspiration.

Det är riktigt bra ljus i mitt kreativa rum, och rummet agerar bra även i sin roll som fotostudio...

Såhär såg skissen ut när jag först började planera hur arbetrummet skulle se ut, och det blev faktiskt ganska precis så här :)

Massor av inspiration behövs i form av tidningar, både att bläddra i och att klippa collage av! Och även om jag inte alltid hinner börja bläddra i dem kan vissa tidningar(ex Elle Interiör)inspirera bara genom sin snygga framsida.

I skänken finns massor med bra att ha saker, tapetbitar och förstås produkter från nätbutiken som skall fotograferas...

Här planeras en sommarfest: receptboken är uppslagen och de dekorativa banden står redo.

Sytillbehören och strykbrädan är ett måste! Tyget på strykbrädan har jag satt dit själv, man behöver inte ens sy om man inte vill, räcker med att häfta eller nåla fast på undersidan.

Om du gillar mitt album kanske du gillar min blogg också:
http://sunnanvind.blogspot.com

Välkommen!

Beröm eller fråga albumägaren