Stenar - varken mer eller mindre!

Man kan göra mycket med sten! Ha dom som dom är, måla dom eller slänga dom när man står i glashus. Jag föredrar de två första!

Det du behöver är Panduro stenlim och hobbyfärg!

Jag är en auktoriserad stensamlare!

Kolla får ni se!

Under en period i mitt liv fick jag dille på att plocka stenar som jag antingen målade som de var, eller limmade ihop till olika djur! Betänk nu att detta är STENAR, målade och monterade antingen på en bit drivved, i en vit ram, eller kanske för att lägga i fönstret!

Jättekul att limma! Du kan göra din fisk efter humör! Runda stenar, vassa stenar, galna stenar... med många fenor... eller inte!

Inte bara blå, lila och rosa! Det blev gröna, gula, bruna, turkosa, brandgula... alla färger man kan tänka sig!

Jag gjorde även grisar av sten. Deras knorrar var en gammal vinda ståltråd jag hittade i Norvik utanför Nynäshamn.

En serie med 4 tavlor till pojkrum blev också tillverkade. Att måla bilar av stenar är kul för smågrabbar!

Lekte lite också... hittade stenar som såg ut som näsor, och fick lov att testa lite!

Under en semestervecka på Gotland plockade jag stenar och målade. Satt i solen utanför den lånade husvagnen framåt kvällarna! Dessa små kan läggas lite varstans.

Gillar att hitta runda stenar, boende i skärgården som jag är så är det inte så svårt. Men ibland känner man att man måste måla lite på dom också!

Dessa ligger i ett hörn i badrummet.

I flera år har jag letat stenar i form av hjärtan. De är ganska lätta att hitta. Det är stenar från Spanien, Grekland, Portugal, USA och min egen trädgård... Ja, från olika delar av världen! Alla sitter fastlimmade på en drivvedsbit jag har på väggen!

Hittade en lite "grunka" på golvet som passade på en sten. Det blev skaftet på en mango (i naturlig storlek)!

Genom att sätta en klutt Plastic Padding som nos så har man lätt en mus! Målar lite bara! Dessa små kan läggas lite varstans.
Den med ekollonhatt hade en naturlig näsa av en utbuktande röd stenåder!

Små nyckelpigor som jag ger till småttingar som hälsar på! Dessa små kan läggas lite varstans.
Hjärtepigor, kallar jag dom för. Brukar tipsa de små liven om att lägga dom i fönstret. När solen skiner på dem så kan de ta dem i sin hand å få lite kärlek... då är dom varma och kärleksfulla!

Beröm eller fråga albumägaren