Min tvåa!

Här samlar jag bilder från min tvåa på 68kvm. Det är en bostadsrätt och jag bor här med min sambo sedan 18 septemeber 2011.
Vi har sedan vi flyttade in målat alla väggar vita samt lagt om golvet i köket och rättat till det i sovrummet samt bytt lister i dessa båda rum. Fläkten i köket åkte ner också men vi har inte fått upp någon ny än!

Matdelen i köket. Bordet är mammas och pappas gamla furubord som jag slipade ner, betsade och lackade om. Stolarna och kökssoffan kommer från mormor. Lampan är från farfar och ytterst tillfällig!

Tips på inredning uppskattas!

Nyckelord: kök , matdel , köksbord ,

Ljus och skål på en av köksbänkarna

Nyckelord: ljus , fat , apple ,

Soffan är köpt på Mio, lampan IKEA. Väldigt tomt, vi har inte bestämt vad vi ska ha på väggen ännu!

Nyckelord: soffa , vardagsrum ,

Tv- möbel Hemnes IKEA. Utsikt Änggårdsbergen!

Nyckelord: vardagsrum ,

Skåpet är arvegods från min farfar. Vi tyckte det behövdes något gammalt bland alla ikea-möbler!

Nyckelord: skåp ,

Pluggdelen i sovrummet. Här ska det komma upp hyllor så småningom. Stolen hör till köksmöblerna och skrivbordet och sängen är begagnat från sambons föräldrar.

Nyckelord: sovrum , arbetsdel ,

Sovrumsfönster och balkongdörr. Något tips på gardintyp här?

Nyckelord: sovrum , balkongdörr ,

Sängen. Här ska också något upp på väggen...

Nyckelord: sovrum , säng ,

Så här ser det ut i köket nu. Blev så otroligt stor skillnad att sätta upp gardiner och lite örter, mitt favoritrum just nu!

Nyckelord: kök , gardiner , växter ,

Så här ser det ut i vardagsrummet nu! Mattan fick vi i inflyttningspresent av mina föräldrar, och ljuskronan har jag ärvt av farfar. Tavlor har jag fått upp också men de byts nog ut, det är mammas och pappas som inte längre fick plats med dem. Inte riktigt min smak.

Nyckelord: soffa , matta , lampa , ljuskrona ,

Italiensk ljuskrona. Jag och mamma bytte alla kablar i och diskade av den. Saknas en dekoration och två lampor sitter snett, ska köpa lim och fixa det.

Årets julgran! Mamma högg den till mig, passar perpekt på bordet (som också är arvegods från farfar).

Nu har jag hittat gardiner till köket! Jag och en kompis hittade tyget, och mamma hjälpte mig att tänka, mäta, köpa och sy! Jag är jättenöjd med dom, känns härliga! Nu ska det bara in lite mer grönt, gärna lite på höjden. Tips på bra blommor? Det är ganska varmt och soligt.

Nyckelord: kök , gardiner , kryddväxter ,

Och nya gardiner till sovrummet med! Har haft en ljusblå kappa men detta kändes härligare! Köpt färdiga gardiner och hängt upp, praktiskt! Har dessutom fått upp hyllor ovanför skrivbordet och en massa blandat jox på dem!

Nyckelord: skrivbord , arbetsplats , gardiner , sovrum , hyllor ,

Jag fick klädhängare och skoställ av mamma och pappa i födelsedagspresent och pappa hjälpte mig att sätta upp dem. Förut hade vi deras tamburmajor, men detta ger mycket mer plats. Superskönt!

Beröm eller fråga albumägaren