Nu är vårt sovrum inredd. :-) Malm-sängen från IKEA är ny och väldigt omtyckt. Den blå väggen också såklart. Tyvärr är det fortfarande lite (eller kanske rättare sagt mycket!) diskussion om lakan. Vi kan aldrig enas om att ha samma, så vi får se om det blir lite enhetligt en vacker dag. Överkast är vi för lata för... ;-)

Det ska komma upp två läslampor på den blå väggen också. Tavlorna vet jag inte riktigt än om de ska stå kvar där de står, hängas upp på väggen eller hamna på en tavellist. Först var jag säker på tavellisten, men nu vet jag inte riktigt längre om det kanske blir lite för strikt med en så hård linje mitt på väggen. Vad tycker ni?

Sedan har vi andra sidan av sovrummet (den vi ser när vi ligger i sängen alltså). Här står en gammal ärvd byrå, men annars har ingenting hänt på väggen än. Jag vet inte heller riktigt vad jag ska göra där. Två eller tre stora tygtavlor kanske? Dörren till vårt uterum finns i vårt sovrum, till vänster om denna bild, så vi vill inte ställa fler möbler på den här väggen så att inte alla springer in i dem, utan det är vägghängda saker som gäller. Om någon har en bra idé på vad vi kan ha på väggen, skriv gärna en kommentar.

Sovrumsfönstret. Vi har inte hittat några gardiner än, men det kommer förhoppningsvist snart.

Vårt sovrumsfönster går ut mot uterummet. Uterummet ska göras om en vacker dag också, antagligen målas vit och piffas upp lite allmänt.

Garderoberna innan. Det var tapetserat på dörrarna med samma tapet som i resten av rummet, vilket visade sig otroligt irriterande när vi skulle måla om dörrarna. Det gick relativt lätt att få bort tapeten, men när man sedan målade kom klistret fram igen (även om jag innan tvättade så mycket att det knappt kunde vara nåt klister kvar...).

Såhär ser garderoberna ut nu. Dörrarna har kommit på plats med men har inte hamnat på bild än, men det kommer. :-)

Sedan har vi målat alla väggar i sovrummet vita förutom en som fick bli blå. Eller inte hela väggen, utan bara nästan. Sängen skall stå mot denna så i storlek kommer den blå väggen nog bli något mitt emellan fondvägg och sänggavel. (Ber om ursäkt för de konstiga fläckarna på väggen, men de har kameran satt dit på något sätt...)

Beröm eller fråga albumägaren