Filtrera:

Senaste albumen

Ingen beskrivning

2

Ingen beskrivning

8
fondvägg

Sovrum med med färger och material som ger en lugn och rofylld känsla.

6
koppar,kök,matplats

Ljus och luftig lägenhet inredd med koppar, kontraster i det grafiska, sotade pasteller, och DIY i inredningsdetaljer. Inredningsinspiration

20
kopparkastrull,örter,diskho,kök

Så här ser vårt kök ut i dagsläget, men eventuellt blir det lite ändringar snart :)

8
vitt,kök,lantligt

Ingen beskrivning

10
planlösning,planritning

I min lagom stora hyresetta på 38.6 kvadrat försöker jag hitta något som kan kallas för en stil, men efter knappt ett år här blandar jag egentligen modernt och äldre hej vilt. Det genomgående temat kan väl sammanfattas med 'färgklickar'.

11
säng,tavelvägg,washi,washitejp,lampa,hektar,sovrum

Dessa bilder är fotade hemma hos mig av Fotografmathilda. Jag gillar att blanda gammalt och nytt för att få det att kännas levande. Mycket har min farfar tex gjort själv och annat är shoppat på loppis och omgjort av mig.

20
möbelbeslag,porslinsknopp,porslin,knopp,dörrknopp

Här är en liten del av sortimentet i min butik. Mycket fokus på köksrenovering pga håller precis i stunden på att renovera köket i min lägenhet. Just nu dreglar jag mest över retrohandtaget i mässing.

19

Vårat stora härliga pysselrum. Eftersom vårat hus var ett två-familjs hus tidigare så har vi ett rum uppe som är ett extra vardagsrum. Stort och ljust med en öppen spis och utgång till balkong.

7
pyssel

Saknade att ha någonstans och kunna sitta och pyssla, så jag gjorde iordning en liten hörna. Så här blev resultatet. :-)

10
barnrum,sovrum,stjärnor barnrum,vitt

Vi lämnar denna fantastiska 3a i Kungsbacka för en villa i Onsala. Kommer främst sakna ljuset.

6

Köket, vita luckor Marbodal, klassisk stil med vita och marinblåa detaljer. Gillar Lexington, vitt och jeanstyg. Fler bilder kommer....

3
barnrum

Flickrum i rosa, grått och vitt. Dottern är 3 år och älskar rosa men jag har försökt att inte få ett jätterörigt intryck utan lite lugnare med en lagom blandning av de valda färgerna.

10
lampa,dator,datorhörna,skrivbord,skrivbordslampa,dödskalle,apoteksflaska,kalender,registreringsskylt,hylla,timglas,arbetshörna

I en del av vardagsrummet har jag ordnat en liten arbetshörna där jag sitter och pluggar. Det är en blandning av loppis och nytt :)

8
1
arbetshörna,walk in closet

Walk in closet/kontor

2
vardagsrum,soffa

Vardagsrum med kakelugn.

2
säng

Vi målade taket och väggarna vita. Jenkkisäng från sotka.

3
pälspläd,trasmatta,retro,vardagsrum

Ingen beskrivning

3
kök

Ingen beskrivning

2

Sida: