Senaste albumen

vardagsrum,före & efter

Mitt vardagsrum med lite före och efter bilder, Före bilderna är tyvärr inte superbra men lite syns det. Älskar svart, vit och grå inredning som hela min lägenhet är uppbyggd på. Ibland vill jag bryta av med accentfärger och ibland inte.

10
pyssel

Lite påskpynt i hemmet behövs!

2
kök

Min lilla etta på 30kvm. Jag bodde i en 3a förut på 83kvm, men trivdes inte där alls varken området eller grannarna, och inte nog med det så var lägenheten infekterad av faraomyror. Så vi bestämde oss för att flytta till det första bästa, och det blev en 30kvm lägenhet vid ett fint och lugnt område och som tur är trivs vi väldigt bra här oavsett storleken på lägenheten. Däremot var det VÄLDIGT svårt att försöka inreda lägenheten både praktiskt och snyggt. Så jag gjorde det bästa av situationen! Vi fick göra lite budget renovering lite här och där och nu är jag rätt nöjd. :)

31
1
rosa kök,svenskt tenn elefanter,ljusstakar lagerhaus,rosa bord,kök

Ingen beskrivning

3
trädgård,mur,sten

Förra husägaren hade lagt sten på en liten slänt, mellan trädgården och skogsdungen som ligger i ena hörnan av tomten. Jag tog väck stenarna, rengjorde, lade ogräsduk samt la en liten mur som en tydligare avgränsning. Muren gjorde också att det blev lättare att klippa och trimma gräset vid stenarna. Detta är en tillfällig lösning då min tanke är att bygga ett atlandäck i skogsdungen med en trappa ner till trädgården

3
20-talshus,plåtfasad

Här kommer jag lägga upp bilder från utbyggnaden av vårt lilla 20-talshus. Det kommer bli nästa dubbelt så stort med två nya badrum och ett nytt kök. Enligt kontraktet ska det vara klart i mitten på augusti 2015 - vi får väl se hur det går :)

10
påskris,påskfjädrar,påskägg,kanna

Utan den gamla vackra kannan skulle inte det här påskriset fått samma charm.

2
vardagsrum

Ska flytta till ett gammalt hus från början på 1900 talet. Här samlar jag lite inspirationsbilder efter de tema jag tänkt styla huset i. Eftersom det är en hyresrätt så kan jag tyvärr inte få de precis så som jag vill ha de men kan komma nära nog! :)

6
fjädrar,fjäder,måla,dekorationer,dekoration/prynad,stämpla,stämpla bokstäver,diy,gör det själv,do-it-yourself,diy pyssel

Eget skapande av dekorationer denna påsk. Användbara året runt till dukningar, smycken, kort mm

10
vardagsrum

Mitt vardagsrum, bor i en äldre lägenhet och stilen är gammal och modern stil.

5
1
soffa,bord,projektor,macbook air,matta,vardagsrum

Mitt nuvarande vardagsrum som går mest i svart o vitt (favoritfärgerna) ska fixa lite mer bilder inom kort ;-)

2
lexington,tvättstuga,porslinsho,tvättmaskin,ikeakök

Nu är tvättstugan färdig! Efter att ha levt i nästan ett år utan så bara älskar jag att tvätta just nu. Vi lämnade in det gamla köket på lackering och betsade de gamla ek-bänkskivorna svarta. Vi valde att lägga in en plastmatta för att det ska vara så lätt som möjligt att hålla rent. Vi funderade länge på vart vi skulle kunna hänga tvätten på tork och efter lite letande här på styleroom så valde vi att sätta upp tvättlinor där det tidigare fanns vattenberedare och städskrubb. Vi är väldigt nöjda med resultatet och får plats med 3-4 maskiner tvätt.

10
1

Lite före bilder och efter bilder. Är ej klar men på god väg

7
vardagsrum

Tv rummet bredvid vardagsrummet. En blandning av gammalt o nytt.

4
timmer

Luftigt rum för mysiga middagar

4
badrum,badrumsrenovering,badkar,kommod,handfat,spegelskåp,schablon,duschdraperi

Renoverat / fräschat upp badrummet i våran 2:a för under 6000. Har målat om väggar och tak med våtrumsfärg. Köpt 'nytt' badkar på Blocket, nytt handfat och spegelskåp på Ikea samt nytt duschset på Bauhaus.

11
hall

Då hallen kändes alldeles för trång påbörjades ett verandabygge på 7kvm. Här är lite bilder från resans gång.

6
vardagsrum

Ingen beskrivning

4

Ingen beskrivning

6
diy,gör det själv,do-it-yourself

Pysslar med att renovera och hitta på nya Diy saker

1

Ingen beskrivning

10

Före: Trist hall med platsbyggda garderober, fuktkänsligt klickgolv, tunna tapeter på sniskan och inga socklar. Efter: Nytt golv (BerryAlloc vinylklick) upp med renoveringstapet och därefter ny tapet, dörröppningen in till köket blev tillfixad och bäst av allt: De superfula garderobsdörrarna nedslipade och vitlackerade.

5

Ljustavlor. Som är utsågade från gammal plywood. Och som jag har monterat ledbelysning av olika slag på baksidan av.

3

Gjort en gammal socker/ mjöl hylla coolare med svart färg som bryter mot glaslådorna.

1

Sida: