Senaste albumen

Ingen beskrivning

14
diy,gör det själv,do-it-yourself

Älskar att pyssla, här samlar jag alla färdiga resultat!

1

Välkommen till en sekelskifteslägenhet på 49 kvd. Här bor jag och min sambo J. Jag kör fortfarande på linjen billigt och älskar att återbruka saker. Förnya, göra om gamla saker är min melodi. Vårt hem är en saklig blandning av allt, påminner lite om en Gott och blandat påse. Skämt o sido så hoppas jag kunna inspirera någon. Det behöver inte vara dyrt för att få ett hem att glänsa. Kristallkronor är en tråd här hemma, har en krona i varje rum. Först ut är vår hall som kostade runt 2000 kr. Ikea, Jysk, Ellos, second hand är grejer det.

12

Lantligt med gammalt slagbordsom slipats om i verkstaden och skänk som avlastningsbord med sten vägg

9
vardagsrum

Renovering genomtänkt färg och form

25
3
30-tals hus,falu rödfärg,vita knutar,plåttak

Maken Olas hus i Sörbo som han köpte 2005, det är ett Vads hus byggt 1937 nu finns huset ute till försäljning, huset är mycket charmigt men vi är trångbodda.

25
1
ektorpsoffa,malmbyrå,ellos matta,rif design,brickbord,general lampa,vardagsrum,ikea

vitt med inslag av svart å grått

10
1
vardagsrum

Här har jag blandat, en del är från loppis och en del har jag renoverat själv.

4

Badrum från 1963 revs ut och blev lite fräschare!

11
1
kök

Vill gå åt det lantliga hållet med köket.

7

Ingen beskrivning

2
1
diskho,ikea,kök,boholmen

Vi hade från början ett riktigt standard 90-tals kök. Stommarna och luckorna var i väldigt bra skick, så vi bestämde oss för att budgetrenovera med en budget på 5000 kronor. Kakel = 695 kronor Kakellim = 239 kronor Monteringsset kakel (svamp, kryss, fixkam) = 99 kronor Silikon = 79 kronor Bänkskiva = 748 kronor Beslag = 550 kronor Diskho = 609 kronor Blandare = 299 kronor Eluttag + lampknappar = cirka 350 kronor + Lite gips och lite smågrejer för några hundra. Spis med häll fick vi tag i på blocket, bortskänkes. Den var superfräsch och fungerar hur bra som helst. Ny fläkt fick vi från vår hyresvärd, även ny kyl+frys. Vi kl...

15

Mina DIY-projekt. Fråga gärna under bilderna så berättar jag mer. Vissa av sakerna finns även i bloggen.

4

Ingen beskrivning

3
1
tavla,säng,lampa,ikea,betong,fondvägg,betongvägg,serveringsvagn,bygglampa,industri,kuddar,vitt,sovrum,hall,krukväxt

Hallå, kika in här och låt dig vad jag hoppas: Inspireras. Jag delar med mig av mitt hem, i stort och i smått. Tveka inte att fråga om det är något ni undrar, hur jag gått tillväga med vissa saker osv om jag glömt att nämna. Jag ska uppdaterar kontinuerligt så klicka gärna på "följ" om du gillar det du ser. Ha det fint så inreder vi!

17
4
vardagsrum,monstera,vitt

Nu var det ett tag sedan jag la in nya bilder, men här är vårt vardagsrum som det ser ut just nu.

9
1
före & efter

Här är olika stylingar jag utfört i olika bostäder inför försäljningar.

4

Ingen beskrivning

1
vardagsrum

Efter ett tag när man ha ägt mycket svarta möbler så bestämde sambon och jag att "göra om" vardagsrummet till vitt, bytte ut alla svarta/mörka möbler mot vita, gjorde en tavelvägg, bytt matta och lite småfix så fick vardagsrummet ett nytt liv! I mitt gamla album kan man se hur det såg ut före och här kommer det att komma upp bilder på hur det ser ut idag, kommer mer bilder eftersom! =)

3
handfat badrum,hafa tvättställ,kommod,tvättställsskåp,badrum

Renoverade gästtoalett samtidigt som badrummet och här tänkte jag att jag kunde ta ut svängarna lite mer... Tyvärr gick rivningen så fort att jag inte hann ta några "före-bilder", men där var en beige våtrumstapet och grön matta från 70-talet.

10

Vi renoverar min farmor Esters hus byggt 1909. Flyttade in 2005 men har blivit äldre och visare med åren och nu rustar vi för andra gången. Finns även på Instagram under #estershus och #villaasp.

2
pyssel

Här lägger jag ut bilder på saker jag skapat.

6
vardagsrum

Ingen beskrivning

1
hall

Våran hall är målad i gammaldags färger.

1

Sida: