Senaste albumen

badrum,före & efter

Före och efter bilder på en stressad renovering.

28

Här blandar jag med inredning i olika färger som gillas!

4
sovrum,sänghimmel,gardiner,spets,makramè,jordglob,bukett,ormhassel,bok,säng,avslappning

Jag ville skapa en lugn "ren" känsla... Här kan du andas ut och hämta kraft. tycker att jag är på god väg att komma dit jag vill nå. Men hjälp av gamla prylar, återbruk, pyssel textilier mer mera.

6
barnrum

Lekrummet Ska vara en rolig plats för barnen Där de får stöka

2
vardagsrum

Ingen beskrivning

1
vardagsrum

Här.målas de om,möbleras om,klär om,syr nytt varje vecka känns de som

2
kök

Ingen beskrivning

1
lantlig miljö,ljusstake,svart gul,ny väggfärg,vardagsrum

Efter renovering nya detaljer i vardagsrummet: en vägg målades i färg: Tikkurilla Feeling Interior Paints, K485 3 små speglar på väggen ny dekorationsfärger: svart-gul-turkos, jag gillar det!

7

Vår gigantiska balkong, som efter 2 år börjar få lite möbler.. :-)

2

Vår bastu och badtunna är nu snart klar i stugan på lilla holmen.

9
kök

Vitt lantligt,shabby chic,rosor,rosa

6
kuddar,bruka design,string fotölj,smile soffbord

Ingen beskrivning

24

I våras tog vi tag i vår framsida. Svärfar var en guldklimp och hjälpte oss att bygga veranda, och maken gjorde sista finishen. Nu ska planken målas grå antingen till hösten eller så tar vi det nästa vår. Vi få se vad vi orkar.

10

Tv rummet som angränsande till köket. Med tiden ska golvet bli vitt. Ny tapet på fondväggen sattes upp nu i helgen.

8

Ett plank där två ideér blev till en, hjärtat ville ha ett plank av armeringsmatta och jag ville ha ett med ribbor. Så vi körde varannan sektion och det blev nog inte så dumt

15

Ett rum som blivit använt till det mesta, men nu ska det bli ett kombinerat kontor/pysselrum.

4

Altanen/verandan i vårt sommarhus är vårt extra rum under varma dagar. Jo faktiskt annars också. Vi älskar vår utsikt i vår havsvik, underbara solnedgångar.

16

Vi bestämde oss för att ta ner den 15 meter långa och fyra meter höga häck som stod mellan vår tomt och grannens. Ett trädäck stod på planeringen också och det anlitade vi en lokal byggfirma till att bygga.

9

Vi har en altan där det ibland blåser från norr och då behöver vi få lite lä. Vi byggde ett vindskydd med ribbor.

2

Vårt gamla sovrum i stugan blev vid ombyggnaden ett dressingroom, med långväggen med garderober. På andra väggen är det ett litet skrivbord, annars är det fyra dörröppningar, så det gick inte att göra så mkt annat.

5

Vi valde stor umgängesdelen i vårt nya sommarhus. Kök att hänga runt och hjälpas åt. Vardagsrum i samma rum som köket. Maximalt socialt rum. Dessutom med fantastisk utsikt. Jag brukar inte baka ofta, men ute i stugan är det en fröjd att stå och baka och laga mat.

16

Vi byggde till ett nytt sovrum.

10

Vi byggde ju in vår gamla sovstuga i den nya, så då måste vi ju även uppdatera badrummet, som var litet och inte de färger som vi ville ha.

13

Vi har två stugor, en från 40-talet och en från 70- talet. Den som är från 70-talet byggde vi in i vårt nya hus. Så att vi skulle kunna bo här under de år vi byggde. Här ser ni vårt arbete. Det har tagit några år, då vi gjort i stort sett allt själva. Vi hade snickare som reste "skelettet", elektriker naturligtvis. Annars har vi gjort ALLT själv. Jättemycket jobb, men dubbellycka då det idag står klart. Vi är så nöjda och lyckliga o faktiskt stolta.

22

Sida: