Senaste albumen

draperi,köksdel,kök,speglar

Fixade iordning en friggebod som använts som förråd. Nu är det vårt lilla sommarparadis vid Vänerns strand.

4

Lite av vad jag gjort.

20

Vårt uterum även kallat hönshuset. På 20-talet så var vårt uterum ett hönshus. Vi har målat och renoverat lite, men ändå försökt bevara "hönshuset" i sitt rätta jag.

13
planteringsbord

I år 2015 så bestämde vi oss att det var dags för ett växthus. Med allt vad det innebär! Vi ville ha ett lite större växthus där det skulle få plats en liten sittgrupp. i detta fallet vår betonggrupp. Nästan allt som växer i växthuset har jag sått från frö. Det är verkligen en plats jag trivs på. Så avkopplande.

13
utespa,pergola,utelounge,altan

Uteplatsen på baksidan äntligen färdigställd med bastu/relax, lounge och utespa.

12

vitt

9
altan,pergola,räcke,högsten,sunderö,ribbor,spaljé

Bilder från vår altan med pergola. Altanen är byggd i två nivåer för att behålla ljuset i källaren. Mer bilder kommer när allt är klart.

31
2
murgröna,plantering

Vi bygger trädäck i huset

12
1
vardagsrum

Ingen beskrivning

4
badrum,leopard,leopardmönster,brunt,beige,ljus,koppar,svart

Tidigare i mina bilder har jag haft lila badrum, men hade tröttnat på de eftersom jag haft det så länge. Denna gång fick det bli leopard mönstrat, inte något för alla men det passar definitivt till mig :) Jag är inte helt klar än, finns lite andra grejer jag vill köpa till, för tillfället fick jag ta det jag hade hemma. Jag bor i en 30kvm etta, badrumet är endast 3kvm. Badrumet var katastrof när vi flyttade in, 70tals spegelskåp som rostat, inga hyllor eller förvaring till något och mörk rosa väggar. Vi har endast gjort en "budget" renovering där vi bytt badrums spegeln och handfat, färgat väggarna med kakelfärg och ...

11
före,efter,badrum,budgetrenovering,budget,litet badrum,måla badrum,kommod,måla våtrumsmatta

Har man som jag ett trist, fult och tråkigt badrum men det faktiskt fungerar och man inte vill sälja sin lever eller ett par barn för att betala för en full out gutting av badrummet och börja om helt, så kan man som jag valt att göra, satsa på en budgetrenovering. I korta ord så slet jag ut badrumsskåpet som tog för mycket plats och fick rummet att kännas mindre än det är, målade om väggarna efter spackling, målade om kommoden, målade golvet, satte in en ny lampa, stor spegel. Little goes a long way. Men det är ännu inte helt klart, men jag återkommer med uppdatering när det är helt klart. Som inspiration hade jag så klart Pint...

6
smeg,kök,klinker,marbodal,bänkskiva

Vår nyrenoverade fantastiska sekelskiftslägenhet i centrala Sundsvall på ungefär 100 luftiga kvadratmeter och en underbar takhöjd.

1

Såhär ser balkongen ut 2015

8

Ingen beskrivning

5

Ingen beskrivning

2

Ingen beskrivning

2

Ingen beskrivning

1

Ingen beskrivning

2

Ca 15 m lång och 1 meter smal

1

INKÖP: Plats för hylla att ha handdukar Tvättsortering Korgar att förvara smink och annat

5

Ingen beskrivning

6
kök

Ville renovera upp köket,ett tråkigt 90tals kök...med beiga bänkskivor,vitt 15x15 kakel från början.

4

Städat

2

Foton från objektbeskrivningen

18

Sida: