Filtrera:

Senaste albumen

svenskt tenn,djurhuvud,jordglob,barnrum,pompoms

Vår dotters rum är inte så stort med väldigt mysigt.

3
kökssoffa,rutigt,matbord,pelargoner,kök

Rutiga tapeter, vitt och blått samt ett gediget träbord summerar vårt kök ganska bra.

4
vitt,sovrum,plank golv,efterbild,efterbild sovrum,continentalsäng,beige säng,vitt golv,vitt trä golv,minimalism

Sovrummet är fortfarande under renovering och är inte möblerat klart ännu men såhär ser det ut i dagens läge. När vi började renovera sovrummet var ledorden: Lungt, vitt, natur, hotell och minimalism.

2

Målar pyssel... Saker med hjälp av lite färg blivit som nya.

10
pojkrum,barnrum,diy,turkos,barnsäng

Killarnas rum har börjat få en välbehövlig uppfräschning :)

11
dukning

Visar delar av vårt hem,som från början var en bilverkstad!

6
1
sovrum

Vårt första projekt inomhus blev vårt sovrum. När vi flyttade in var det mörkgröna tapeter med en gul bård och mörkgrön heltäckningsmatta, men det åkte ut och en mer lantlig, romantisk stil fick flytta in!

8
kök

Flyttade in i ett litet rött hus hösten 2014.

6
överkast,oscar&clothilde,hemnes,tavlor,schäslong,janebirkin

Vårt sovrum är stort så längst med hela väggen mittemot sängen har vi satt in skjutdörrsgarderober, ett bra beslut för de har verkligen löst alla förvaringsproblem :) Inom snar framtid hoppas jag att vi tapetserat om här inne, en mörk tapet med mönster blir nog bra.

5
stol,gammalt,trä,trästol,tallrik,brun fasan,House Doctor,loppisfynd

Flyttade in i en etta på 41 kvm i början av september så håller på och inreder för fullt! Här är mitt lilla kök som jag försöker få så mysigt som möjligt med alla fynd från sommaren:)

4
villavagn,husvagn

Jag köpte mig en villavagn i Norge som jag tänkte bosätta mig i en tid framöver & eftersom jag inte gillade interiören på den här gamla vagnen så bestämde jag mig för att pimpa upp den lite. Enjoy! ☺

12
soffa

Jag har ett annat album här med bilder från mitt hem men en del har ändrats så jag lägger upp ett nytt. Denna gång är det lite bilder på mitt kök och hall också. Kom gärna med konstruktiv kritik.

30
3
House Doctor,matta,soffbord,soffa,ikea,prydnadsuddar,kuddar,ljusstake,skog,natur

I början av september flyttade jag från en trea till en etta på 41 kvm. Bor nu ensam med min kisse och håller på och inreder för fullt! Eftersom jag pluggar är min inkomst inte så hög så får ta lite i taget så laddar upp lite bilder eftersom:) så kolla gärna in lite då och då^^

3
1

Våra döttrar har alltid delat rum men nu har de fått överta hela vår andra våning i vårt hus <3 Tänker här visa er lite före och efter bilder på deras rum.

31

Renovering av vårt kök. Vi gillade varken kaklet eller bänkskivan för 5öre så nu när vi bott in oss, så var det äntligen dags att renovera!

11
lantligt,matsal,matgrupp,vitt

Jag älskar att fixa och förnya sådant som är gammalt och trist. Med lite kärlek blir det som nytt.

6
marint,barnrum

Bjuder på förvandlingen av barnrummet som blev betydligt mer charmigt, mysigt och härligt. Först blev det förvandling av lillkillens rum, sedan en lite enklare förvandling till lillasysters. Fler bilder på bloggen Lina på Landet.

13
svenskttenn,soffa,hay,vardagsrum,watford

Samma lägenhet, samma vardagsrum men lite nytt har såklart hänt sedan sist. Går mot ett mer klassiskt hem och frossar i mörkare färger än tidigare.

11
utekök,vävstol,murrika,matlagning,kök

Ingen beskrivning

1

Efter renoveringen så möttes jag av en inte så rolig syn, dem hade halverat min walk-in-closet.. En negativ sak med hyresrätt, du kan inte vara med och bestämma och styra ev. renoveringar/tillbyggnader/ändringar i lägenheten. Så, nu har jag alltså en hälften så liten walk-in-closet som innan, så nu är det nästan ingen WIC längre, utan snarare bara en... Garderob. Tänkte ändå visa lite bilder hur det ser ut nu, finns även ett annat album med hur det såg ut innan.

5

Sida: