Filtrera:

Senaste albumen

arbetshörna,skrivbord,ikea,mio möbler

Ingen beskrivning

5
julgardiner,julduk,stjärna,rött,vitt,jul

I år har vi valt rött och vitt i nedervåningen. Tidigare år har vi haft grått och vitt. Gillar det ljusa, men roligt med variation och värmen från det röda. Uppdaterar albumet eftersom.

9

Ingen beskrivning

2

Nu har jag börjat pyssla o pynta inför advent! ♥ Fyller på med bilder allt eftersom vi går mot jul!

9
1

Quick-fix av duschrummet i källaren. Bort med det äckliga blåa och in med vitt, grått och svart, som ett helt nytt badrum med hjälp av golvfärg, lackfärg, våtrumstäck och en duschkabin.

16

Min tvättstuga är en liten trång gammal sak som inte alls gör sig fin på bild men här får ni i alla fall en glimt av den! ;)

5
sovrum,säng,dubbelsäng,sängbord,tavlor över säng,mio,h&m home,h&m home kuddar,prydnadskuddar,taklampa

Har ändrat färgsättning något i sovrummet, ville ha det mer vilsamt. De översta bilderna är de nya, längst ner ligger de gamla.

9
kök

Här är vårt kök. Jag älskar lantlig och ljus inredning!

10
julgodis,jul

Ingen beskrivning

3

Detta är den senaste uppdateringen över hur vårt hem ser ut i dagsläget med lite ändringar här och var sen det uppdaterades bland våra album här på Styleroom sist.... Som synes på bilderna så har vi fortfarande lite arbete kvar med taklister och ventiler över fönster som saknas....men det kommer:)...

42

Äntligen är den här - Julen! Vardagsrummet kommer att dekoreras med inspiration från den amerikanska julen! Färgerna rött,grönt och guld är de återkommande färgerna! Köket kommer att dekoreras utefter en lantlig svensk jul!

5
grått,kuddar,h&m home kuddar,compact living,industriell,dekoration,guld och paljetter,rustikt,linneväv,jul,vardagsrum

Det bästa med den här årstiden är väl att man med små medel kan göra det väldigt mysigt hemma. Även det enklaste rum kan få hög mysfaktor med levande ljus och någon extra kudde. Något jag gärna tar fasta på. Jag köpte ett doftljus som doftar tallbar och skog ( väldigt mild) från H&M home, men valde den mest för jag tyckte om den rustika känslan i bronstonen på förpackningen. Tillsammans med några smycken och parfymflaskor, motiv på mina döttrar jag fotograferat så blev det personligt och hemtrevligt. Kuddarna kommer också från H&M Home och även om man får känslan av att vilja skicka ett mejl till Bangladesh för att be ...

6
1

Inte helt klart än. Lampor: Muuto Bord: No Early Birds Stolar: Hay

3

Här bjuder jag på inblickar i mitt kök

2
sovrum

Ingen beskrivning

6
hall

Renovering av vår trapp samt hall som hade gammal el utanpå väggarna.

4

Kjelleren jeg bor i er bygd av lecablokker. Dette rommet har vært et hobbyrom, uinnredet sådan. Det har nå blitt isolert og veggene har fått veggplater i en blågrå farge. Taket har fått hvitmaling. På gulvet er det lagt kirsebær Parkett. Dører og pipe skal males. Kjøkkeninnredningen er brukt, men pen. Det har vært et lite kjellervindu, men det er murt igjen for å isolere bedre og for å få plass til innredning. Benkeplaten er ny. Snart er vask på plass. Jeg har også en benkoppvaskmaskin som skal stå i et hjørne. Komfyr har jeg ikke funnet enda, leter etter en brukt en. Det blir også et kjøkkenbord. Flere bilder kommer etter hvert ☺

11
1
fönster,badrum,kandelaber,träpanel,liggande,panel,panelvägg,klinker

Vårt badrum och bastu på övervåningen som stod klart december 2013!

10

Vårt shophouse i Georgetown, Malaysia

1
vardagsrum

Ingen beskrivning

7

Sida: