Senaste albumen

Ett högt bord som blev ett soffbord, kapade av benen lite, bordet som var i furu målade jag vitt som jag sedan slipade.....

1

Detta uteplats fick sig en renovering för ett par år sedan och temat är skärgården. Platsen kallas Dannes Landställe.

10

Grillplatsen som kallas för Kastrullen. Den ligger i ena hörnet på tomten och används flitigt vinter som sommar. Projektet i år är att bygga tak över den så man kan sitta där även regniga dagar.

3
vardagsrum,whiskey och whisky,glencairn

Detta är min del i huset där man bara kan sitta å umgås. Dricka en kopp kaffe eller nått starkare. Där finns ingen tv eller andra störande ting. Detta rum har på 10 år varit allt från sovrum, tvrum, gym, datorrum.. Men nu har det formats till husets mysigaste rum.

10
1

I detta album får ni se bilder från olika rum i vårt hus. Köket, vardagsrum, sovrum och inglasningen och . Det mesta bilderna är närbilder på stilben.... Och om ni tittar på de äldre bilderna jag lagt ut på vårat hem så märker ni snart att här görs det om hela tiden....jag tycker om att flytta om fixa och greja på med inredningen....

16
1

Quickfix av framsidan som verkligen gjort stor förändring av uttrycket!

2
barnrum,dekoration,pyssel,sovrum,vimpel,bokstäver,hall

Bella är 8,5 månader och övar för fullt på att krypa och ta sig fram. Hon ska ha ett busrum för lek, mysiga stunder och när det är natten. Väggarna är ljusrosa med luftballonger och golvet är målat vitt. Det är original plankorna från 1927 så det knarrar sådär underbart när man går! Det är en mix av gammalt & nytt.

9

När vi flyttade in i radhuset förra året så hade vi uterummet som just uterum. Men eftersom sommaren var så varm så använde vi knappt utrymmet så i år vill jag testa att använda det som växthus/orangeri istället. Så jag har för grott tomater två sorter, vattenmelon, paprika och gurka. Jag har också citronträd, fikonträd, dahlia och vaxbönor som nu bara väntar på värmen. Hittills så har det inte gett riktigt det resultatet som jag önskat men hoppas att allt kommer igång så fort värmen kommer. Om den nu kommer......

4
markis,affisch,hav,brygga,före & efter

Ja, ni som följt med vet att vi påbörjade vår nya altan förra sommaren 2014, och det hela går sakta framåt, efter denna sommar så är det nog klart, detta album innehåller några bilder från vår nya pool som vi håller på att glasa in. Vi funderade länge innan vi hittade rätt gardin till de stora fönstren som vetter mot kvällssolen och närmsta grannen, som vanligt blev det en speciallösning med en perforerad väv med eget tryck, bara att fira ner den om man vill ha utsikt över stilla havet i stället för grannar, regn eller sol :), fler bilder kommer givet vis när allt är klart senare i sommar/höst

5
före & efter

När jag köpte min lilla urprungliga stuga, så var den mörk och stod mitt i snårskogen. Jag började med att ta ner träd och göra utrymme för ännu en byggnad och idag har jag tagit ner nästan 1400kvm skog och skapat något som är på gång att bli den trädgård jag vill att det ska vara.... Ytterligare en stuga är under uppförande, den ska få bli en uthyrningsstuga för semesterfirare i De Blå Bergen.

8
badrum

Efter 15 år är det dags att säga hej då till vårt hus! Det har genomgått en totalförvandling under dessa år, då allt var originalskick från 1972. Fasaden var gul och brun och gav ett trött intryck. Vi har målat allt vitt för att få en enhetlig känsla, både invändigt och utvändigt. Bilderna kommer från mäklaren.

14

Mina barn går på en förskola som drivs som föräldrakooperativ. Där har jag nöjet att vara fixaransvarig. Tillsammans med alla föräldrar för vandlade vi barnens betong utegård. Från grått till glatt. Det var lyckliga barn som kom till förskolan på måndagen.

16
trädgård,koloniträdgård,koloni

Min syster och jag har fått ärva vår fasters kolonistuga i stockholm. En fantastisk trädgård med n uppsjö perenner jag inte känner. Och en mysig stuga på 25kvm att husera i. Vi har redan gjort om endel och mer blir det.

6
1
vardagsrum

Skulle kalla vår stil en blandning av kolonial och skandinavisk. Vit bas, svarta detaljer och lite guld och silver på det!

1
1

Äntligen får huset ny färg. Bort med kall beige fasad, gröntonat foder och rödblekta fönsterkarmar. Gamla beiga dörrar. Huset ska bli varmt beige (sandsten) med vita (äggskal) foder och fönster, samt gröna (brittisk racinggrön) med sparklist i mässing!

5

På framsidan av huset är der mörkgrå oljad träaltan med bambu, formklippt azalea och lönn. På baksidan har vi kombinerat stenaltan i karminrött kopplat via rabatter till nygjorda träaltan som vi kan komma åt via glasdörr både från kök och sovrum.

6
vardagsrum

Bilder på vår lägenhet.

9

Ingen beskrivning

1

Ingen beskrivning

3

Kök från HTH i vit ek

9

Ingen beskrivning

7

Vi har inrett vinden på vårt hus, fungerar som kontor och sällskapsrum!

21
diy,gör det själv,do-it-yourself,diy trädgård

Här lägger jag in saker jag bygger eller har byggt

20
före & efter

Vi har alltid älskat vårt växthus men bestämde oss under våren 2015 att göra det mer användarvänligt. Gruset byts ut mot stenplattor, möblerna mot en soffgrupp och odlingarna försvinner till förmån för tomater, squash och andra växter som odlas i pallkrage.

12
1

Sida: