Filtrera:

Senaste albumen

chalk paint

Jag slåss med det lantliga och det sextiotaliga. Vi får se vem som vinner.

4
vardagsrum

Ingen beskrivning

5
sänggavel,bäddning,kuddar,sovrum

Vi har bott i huset i 2 år nu. Det händer lite småsaker här och där och det förnyas lite då och då. Men nu börjar sovrummet kännas mer hemtrevligt och mysigt.

3

Guldkorn i vardagen

7

Ytterligare ett rum i huset där tavlor lämnat sina avtryck mellan nikotin och rök. Golvet mörkt som ljunghonung. Under spännpapptaket finns breda taktiljor, målade med vit limfärg. Och spisen i hörnet som är gigantisk.

3

Ingen beskrivning

4
vardagsrum

Ingen beskrivning

1

Ingen beskrivning

3

Ett vackert rum med en rörspis i ena hörnet och utgång till altanen i det andra.

6
vedlår,lysrörsbelysning,kök,nikotingult

Ett fullständigt inrökt 70-talskök med vinyltapeter. Håller på att förvandlas till ett kök som passar husets byggår, 1920. Och mina behov av ett modernt kök som jag trivs i.

3

Falu rödfärg, fönsterkitt och drömmen om en veranda och balkong.

3
hall

Inred din entré genom att kombinera färg och form på ett sätt som passar din inredning. Bergo Turf är en hållbar och praktisk dörrmatta med innovativ design. Mattan är byggbar genom att kombinera flera enheter till valfri storlek. Skapa din personliga dörrmatta genom att mixa mönster och färger på ett sätt som passar! Bergo Turf är 100% återvinningsbar. Storlekar: A = 86 x 57 cm. B = 71 x 43 cm.

1
hobby,virkad,nalle,teddy,halloween,pyssel

Hobby ..... Det är mer en bara HOBBY =)

3
dalahäst,mio,steghylla,ljusstake,nattduksbord,sängbord

Har äntligen slängt ut våra provisoriska nattduksbord, köpte billiga steghyllor på Rusta och satte som nattduksbord! Blev jättebra. Har även satt upp en tavelhylla ovanför sängen sen sist. Nu ska vi bara införskaffa lite nytt golv (klick-golv) och lite foton i ramarna, sen är jag nog nöjd! :)

3

Ingen beskrivning

3
kök

Ingen beskrivning

3
ljust,vitt,sovrum,text,textdekor,egypten,byrå,lampa,nattduksbord,prydnad,prydnadskuddar,kuddar

Vi valde att tapetsera om sovrummet

2

Den 15 Maj 2014 tog vi det stora klivet och bytte upp oss från en 1a på 32 kvm mitt inne i stan till ett hus på vischan på 156 kvm och en altan på 120 kvm! Följ oss och husets utveckling!

4
rutigt golv,gästrum,klädkammare,utdragbar säng,sovalkov

Vi saknade en plats för en gästsäng så förra året gjorde vi om vår ganska stora klädkammare till just ett litet gästrum. Sängen är utdragbar så den kan bli en dubbelsäng. I rummet har vi även en tv och lite förvaringslådor. Det blev ett riktigt bra extrarum.

3
svenskt tenn,djurhuvud,jordglob,barnrum,pompoms

Vår dotters rum är inte så stort med väldigt mysigt.

3

Sida: