Filtrera:

Senaste albumen

säng,ikea,ikea hemnes,sängbord,sänglampor,sovrum

Här är bilder från vårt sovrum såsom det ser ut nu

6
funkis,retro,funkishus,retro kök,byggfabriken,köksrenovering,40-tal,senfunkis,kök

Sommaren 2013 flyttade jag och min man till vårt första hus, en liten senfunkis villa med en stor portion charm från 1941. Vi försöker renovera varligt och behålla så mycket av husets personlighet som möjligt samtidigt som vi inte har obegränsat med pengar. I det här albumet kan du följa vår light renovering av köket. Vi har valt att behålla den gamla köksinredningen och uppdatera med ny färg, nya beslag, nytt kakel och lite annat fix och trix. Längs ned i albumet hittar ni förebilder på rummet. Välkommen att kika in!

4
belysning,ihopfällbart,kitsch,flamingo,balkong

Ett första försök med foton från min balkong, ber om ursäkt för att bilderna är gryniga, jag vet inte varför det är så. Det ser inte ut så på min dator utan det blev så först när bilderna blev uppladdade här på sidan, kanske något med formatet..?

13
rosé,blandare,blandare badrum,design,tapwell

Lite nya detaljer i hemmet!

2
vardagsrum

Vi flyttade in i vårat radhus med mörka fula tapeter både i hall och vardagsrum så vi bestämde för att fräscha upp det lite..

6

Målat om huset och passade på att måla om partiet i mitten till svart...var tidigare grönt Kvar att måla fönsterruta som oxå ska bli svarta

4

Jag målar till Barn; direkt på väggen eller på en stor mdf-skiva i valfritt format.

26
köksbord,buffé,klocka,kök

Köket går i ljusa toner med inslag av mörkt trä och svart.

9

Såg en annons i den lokala tidningen om att de sökte uteplatser/balkonger att fotografera före och efter bilder på. Kollade med min mamma om jag fick styla deras balkong, självklart sa hon! Sagt och gjort, de målade om, köpte nya möbler som jag föreslagit samt lät mig sedan skapa fritt efter deras önskemål och färgval. Nedan ser ni resultatet. Den lokala tidningen gjorde ett reportage som kom med i början av juli 2014! Följ mig gärna på Instagram: inredningsfilippa

16
kök

Renoverade mitt 60-talskök utan att riva ur och slänga. Jag tog tillvara på de gamla platsbyggda skåpen, renoverade luckor och lådor, tog fram det gamla brädgolvet och bytte ut kakel mot panel. Köpte däremot nya vitvaror för det behövdes verkligen.

27
vardagsrum,matplats

Jag har nu flyttat till en lite större lägenhet men fortfarande på 1 rum och kök. Lägenheten var inte i bästa skick och därför låg hyra, men nu är den färdigrenoverad och jag trivs mycket bra!

37
1

i detta albumet så kommer du att få följa med på när vi förvandlar en sliten och gammal övervåning till ett harmoniskt sovrum och ett litet mys, alltiallo med kallgarderober. Målet är att kombinera lantligt shabby chic med det marina.

7

Ingen beskrivning

4
kattbädd

Ibland väcks skaparlusten och jag bara måste dra igång med ett nytt litet projekt. Jag sätter igång och håller på tills jag är klar eller tröttnar (och då blir det ytterligare något påbörjat oavslutat som göms i ett skåp någonstans....) I detta album hamnar bilder på avslutade skapelser.

2
hall

Jag och sambo har bort i vår 3:a i ca ett halvår och tyckte de va dags för renovering av hallen!

1

Här får ni följa vårt projekt sommaren 2014; Uteplats & Pergola bygge! Från en liten uteplats med mur till en stor öppen altan som går att abvända såväl som matplats, solplats till dansbana ;) Nya bilden följer efterhand det blir klart! Följ mig gärna på Instagram: Inredningsfilippa

24

Vardagsrum i vårt hus. Under ständig förändring då jag möblerar om, flyttar runt saker, piffat och botaniserar mest hela tiden, så fort tillfälle ges. Industriell, klassisk och moder stil samsas under samma tak.

20

En dörr som behöver gömmas

2

Sida: