43,5 kvadrat

Mitt sovrum. Ja, rum är väl att ta i. Spetsgardinerna som extraknäcker som vägg är från IKEA och hänger på en vajer i taket. Sänggaveln har jag fått av morfar och nattduksbordet hade mamma när hon var liten. På väggen hänger två rådjur i porslin och en lång tavellist från IKEA som jag har ställt gamla foton på bla. mamma, morfar när han konfirmerades och mormor i sin ungdom.

Barnrum

Säng byggd ståendes på IKEA nattduksbord (Malm) som jag använder som klädförvaring + för leksaker då rummet är väldigt litet.

Populära hemma-hos-album på compact living

Hemma hos StyleRooms medlemmar.

Min Studentlägenhet på 27 stora kvadratmeter..

6
16
färg,ljus,ljuslykta

Här är vardagsrummet i vår lilla hyrestvåa i hus byggt 1936. Jag bodde först här själv och trots att vi väldigt gärna ville flytta ihop fick vi för oss att det var omöjligt i denna lilla lägenhet, särskilt som min sambo har en stor stationär dator som skulle in någonstans. Men efter att ha insett att större lägenhet i samma område är omöjligt att byta sig till slog vi våra kloka ihop och trängde ihop oss här ändå. Har inte ångrat oss en sekund :)

10
8
ikea,vitt,gardin,new,england,skärgård,sommarhus,kuddar

Närmare ett sommarparadis vid vattenbrynet kan man inte komma! Endast 35 min från den pulserande storstaden."Huset" är från början en korvkiosk som vi fick köpa från Gröna Lund och bygga om! Här får vår familj på 4 plats på liten (12kvm) men effektiv yta. Här har vi allt vi behöver för att kunna ha härliga långa sommardagar tillsammans.Somarköket och utedasset ligger i små separata hus 10m från det stora huset. Inredningen är inspiration från skärgårdsliv och New England stilen som vi är väldigt förtjusta i. Våren 2009 har vi ärvt ett större hus på 70kvm på samma tomt. Följ renoveringen av det som kommer gå i vitt och...

13
22

Nya hemma-hos album

Ny inspiration uppladdat av StyleRooms medlemmar.
vitt,rosa,shabby chic,lantligt,tv,etta,ektorp,malmbyrå

Inspirerad av Shabby chic, romantiskt stil och vitt, med några färgklickar av rosa. Det mesta är köpt på IKEA och Ullared.

15
1
hall,diy,gör det själv,do-it-yourself,hallmöbel,ikea bokhylla

Vi har nog världens minsta hall och det är svårt att hålla ordning. En gammal bokhylla från Ikea har jag gjort om till ett klädskåp i hallen. Hyllan har vi fäst i väggen så det går även in skor under skåpet. Galgarna har jag piffat upp med en servett och decoupagelim.

2

Renovering av min 1:a under 2013, boende under 2014 och försäljning i början av 2015 :) Ombyggnad av 1:a till 1,5:a med sovrum och en hel del uppgraderingar.

61
compact living,vardagsrum,diy,gör det själv,do-it-yourself,ikea hack,matplats

Köpte min älskade lilla lägenhet för snart tre år sedan, så den har hunnit gå igenom en del stilar och förändringar. Just nu är den under stor förvandling och jag känner mig äntligen nöjd med vardagsrummet som också agerar matsal, blir ju så när man inte har så många kvadratmeters att spela med. Då både jag och min sambo (som tack och lov låter mig bestämma de mesta av inredningen) pluggar just nu så bjuder lägenheten på en del DIY-projekt och Ikea Hacks! Bilder på resten av lägenheten läggs upp så fort jag känner mig nöjd med även dom delarna.

20
4

Skrivet om compact living

Läs om compact living

Ombytlig i inredningen.

mariaskytt

Bloggat av mariaskytt SE

Publicerat för ungefär en månad sen

Ett funktionellt blickfång.

mariaskytt

Bloggat av mariaskytt SE

Publicerat för ungefär en månad sen

Compact living - Ungdomsrum del två: fototapet.

mariaskytt

Bloggat av mariaskytt SE

Publicerat för 2 månader sen

Sängbotten av lastpallar.

mariaskytt

Bloggat av mariaskytt SE

Publicerat för 3 månader sen