Hallen

vi har ju säkerhetsdörr intill lägenheten, vilket är väldigt smart då den är magnetisk, där har vi satt upp vår årskalender från granit samt viktiga papper. när man bor litet som vi och det inte finns massa plats till framförallt alla fotogrfier på väggarna så har vi beställt små fotomagneter av instagrambilderna som vi klär dörren med. väldigt kul sätt att samla alla minnen och det tar inte så stor plats

The first

Sovalkoven

Populära hemma-hos-album på compact living

Hemma hos StyleRooms medlemmar.
compact living,compact living säng,trevåninggsäng,sleepo,sovrum,barnrum

Trevåningssängen från Sleepo är verkligen helt fantastisk! Varje barn har sin egen plats och behöver inte trängas eller störa sitt syskon och den tar minimalt med plats i rummet. Jag har bloggat om sängen här på Styleroom, så läs gärna mer om hur vi kom fram till den här lösningen efter provat allting annat. :)

7

Bilder från mitt hem och min vardag.

14
15
vardagsrum,lampa,bord,grafiskt,soffbord runt,smile,puppy,färglatt

vardagsrummet: Här inne finns det gott om plats för springande små ben och mysiga filmstunder. Stilen är färgrann och lekfull, bli inte förvånad över om du kan se en och anna barnleksak i prydnadshyllorna. För i vårat hem spelar det ingen roll vad som är vad, då både vuxen som barn är irednings stjärnor. Det finns iget rätt eller fel allt går att dekoreras med!!

Nya hemma-hos album

Ny inspiration uppladdat av StyleRooms medlemmar.

Vår fantastiska etta på 37 kvm i Telefonplan ligger nu ute till försäljning. Så här såg det ut när mäklarbilderna togs! Det är en nyproducerad lägenhet med 3,5 m i takhöjd, väldigt fina materialval och en underbar rymd. Att det dessutom har varit en gammal Pianofabrik som HSB har blåst ur och byggt nya lägenheter i ger en häftig arkitektur :)

11
vardagsrum

Vår första lägenhet tillsammans, liten 2:a på ca42 kvadrat med en härlig balkong med inglasad del (Separat album för fler bilder) Här har vi verkligen mått gott. Men nu är den såld!

13
guldspegel,rokoko,nitar,djupliggande knappar,rosa,plysch

Jag har bott i en kappsäck i 10 års tid nu. Flyttat runt totalt 16(!) gånger bland diverse andrahandskontrakt, i studentkorridor, som inneboende och sambo... Hösten 2015 kommer jag om allt går vägen få ta över mitt första egna hyreskontrakt. Vad jag längtar att inreda denna, må ni tro! Bjuder på några bilder från min nuvarande lägenhet så länge. Tema: Compact living. Det är en liten etta på 26 kvadrat med kokvrå och sovalkov strax söder om Globen.

11

Tidigare hade vi en rund säng, 210 cm i diameter i vår etta på 37 kvm. Svalde mycket yta och en extern garderob och byrå behövdes för förvaring. Jag sökte efter inspiration på andra platsbygda sängar men hittade ingen modell vi kunde använda så jag kom på en egen lösning. Två malmbyråer i fotändan, skjutdörrar på långsidan för att dölja utrymmer på 150x160 cm under sängen. Där kommer vi ha två trådbackar och en klädställning på hjul för att kunna komma åt kläderna lätt. Då lösningen ger och mer förvaring än tidigare har vi gjort oss av med både den fristående byrån och garderoben vilket ger en känsla av större och luftigare lägen...

6

Skrivet om compact living

Läs om compact living

Ombytlig i inredningen.

mariaskytt

Bloggat av mariaskytt SE

Publicerat för sen

Ett funktionellt blickfång.

mariaskytt

Bloggat av mariaskytt SE

Publicerat för sen

Compact living - Ungdomsrum del två: fototapet.

mariaskytt

Bloggat av mariaskytt SE

Publicerat för sen

Sängbotten av lastpallar.

mariaskytt

Bloggat av mariaskytt SE

Publicerat för sen