Barnrum

Säng byggd ståendes på IKEA nattduksbord (Malm) som jag använder som klädförvaring + för leksaker då rummet är väldigt litet.

Lägenheten - i bland tar livet en omväg..

Vardagrummet som vi delat av genom att bygga en inbyggd hyll vägg utav billy bokhyllor. Ikea är bra och nyckeln till mycket när kreativiteten är igån!! ;)

Populära hemma-hos-album på compact living

Hemma hos StyleRooms medlemmar.

Min lya är liten! Men trivs bra ändå! :-)

5
8
vardagsrum,tv-bänk vit,steghylla,tavellist,fotokonst,filmer

Min etta i Årsta på 27 kvadrat som jag på bästa sätt försökt utnyttja ytan på. Sängen var där när jag köpte lägenheten, och byggd av före bostadsinnehavaren. Framtidsplaner är nytt kakeldekor till köket (gillar inte det blå), skaffa spotlights längst väggen i "garderoben" och eventuellt någon mer tavla, sen är jag nöjd. Vad tycker ni?

20
22
hallen

Jag och min sambo har bott i denna hyresetta på 38m^2 i snart tre år men om en månad flyttar vi till vår nyinköpta trea(!). Problemet har varit och är förvaring då det inte finns plats för så många garderober som vi skulle behöva, men det mesta går att ordna med lite fantasi och vilja.

11
5

Nya hemma-hos album

Ny inspiration uppladdat av StyleRooms medlemmar.
gardiner,grå,gardinlängder,rusta,billigt,inköp,planering,tema,paris,london,storstäder,ljust,kök,vardagsrum,världen,resa,light,compact living,cityscape,theme,world,big cities,kokvrå,fönster

Before our son even received an apartment/studio we plan on interior design, style and color options. As it becomes economically thinking and Compact Living, we have to plan and take the opportunity when there are cheap bargains. We have a theme, color scheme and thoughts ready. Then we have to adapt how the apartment looks like in the end. The album is just started! __________________ Innan sonen ens fått lägenhet smider vi planer om inredning, stil och färgval. Då det blir ekonomiskt tänk och Compact Living så gäller det att planera och passa på när det finns fynd för billig penning. Vi har ett tema, färgsättning och tanke ...

7
compact living,dagbädd,lastpallsäng,säng,lastpallar,vardagsrum,sovrum,diy,gör det själv

Det enklaste sättet att göra en sängbotten är av lastpallar. Se bara till att köpa/använda dig av lastpallar av god kvalité som inte burit giftiga ämnen innan eller innehåller fukt/ohyra. Placera sedan tre hjul på vardera sida om lastpallen - så en lastpall ska ha allt som allt sex hjul per lastpall och stå stadigt. Jag köpte mina hjul på Jula och de har även lås, så sängen inte rullar iväg och möjligheten att kunna städa under sängen förenklas med hjul. De två lastpallarna skruvas sedan ihop med gångjärn och det blir till en enhet. Man kan förstås måla sin lastpall sängbotten, eller lacka den. Placera därefter en madrass ovanp...

3

Lgh byggd -30 talet, 270 i tak, och blev stamrenoverat ca -94. Tidigare ägare har inte gjort något med badrummet efter det. Då vi tyckte om kaklet och såg potential så valde vi att behålla kakel/klinker/toalettstol då det inte var något fel på det, därav hål i väggen från tidigare möbler osv (silikonade såklart). Mycket är från ikea (man måste ju sponsra sitt jobb). Jag är suuuupernöjd över resultatet!!

30
1
matplats,trångt,litet,pinnstolar,diy,gör det själv,diy möbler,adventljusstake,industriellt,kök,före & efter

Köket är ganska litet så det viktigaste med matplatsen var att den skulle ta lite utrymme men att vi skulle få många sittplatser. Vi tillverkade själva bordet och bänkarna av plankor och pinnstolarna är ett loppisfynd. Bordet och bänkarna ska ännu oljas och målas men annars är det klart!

4

Skrivet om compact living

Läs om compact living

Compact living - Ungdomsrum del två: fototapet.

mariaskytt

Bloggat av mariaskytt SE

Publicerat för 16 dagar sen

Sängbotten av lastpallar.

mariaskytt

Bloggat av mariaskytt SE

Publicerat för 21 dagar sen

Compact living - Ungdomsrum, Del ett.

mariaskytt

Bloggat av mariaskytt SE

Publicerat för ungefär en månad sen

Kuddkärlek hos Indiska

mariaskytt

Bloggat av mariaskytt SE

Publicerat för ungefär en månad sen