Bauhaus

så var det dags för det roliga

Förvaring under sängen

Utförandet: Började måla väggen vit, sedan byggdes stommen på plats i kök, badrum och hall (man tar de ytor som finns i en 1:a). Sovalkoven var längre än byrån så vi tog en spånskiva och byggde till lite bokförvaring. Sedan skruvade vi fast sängen i väggen med franska bultar och sköt in den nyinköpta byrån. Sedan spikade vi fast en frontpanel av 15mm planhyvlad furu från Bauhaus. När allt var på plats var det att spackla igen några sprickor i trät och måla panelen vit på plats.

ikea

70-talshus i originalskick under renovering

Ikea Metod Bodbyn off white Vitt fasat kakel från Bauhaus, 7,5 x 12 cm Tapet, Svenskt Tenn, Vårklockor Skålformade handtag i antik koppar Lampa i antik mässing, Interior Addict Vinylgolv, Istanbul. typ Marrakesh

ljuslyktor

Vårt hus

På väg ner till källaren. Ljuslyktor från Bauhaus och Rusta. Pimpad furuljusstake. Besök gärna min blogg; http://svartpavitthemma.blogspot.se

Sängstomme med maximal sängförvaring

Detta blev slutresultatet. Tog ett tag att planera, handla å bygga men väl värt det! Ramen på väggen är inte beskriven här men består av 34x45 horisontellt samt 20x70 vertikalt. Skivan är 1200x250x28 (finns på Bauhaus) i limfog.

tvättmaskin/hylla

Vårat nya badrum/tvättstuga

Vi har plockat in tvättmaskinen o tumlaren från uthuset och byggt in det med en mörkgrå bänkskiva från Bauhaus. ovanför sitter ett överskåp från IKEA där lillens alla kläder får plats. Målet med renoveringen var bla att få alla saker bakom stängda dörrar.

Inredningsalbum om bauhaus

Hemma hos StyleRooms medlemmar.
bauhaus,lampa,röd

Nya hemma-hos album

Ny inspiration uppladdat av StyleRooms medlemmar.
badrum,badrumsrenovering
bauhaus,rotting,lounge,loungemöbler,loungesoffa

Diskussioner om bauhaus