Gardiner turkos

soffa

Our Livingroom / Vårt Vardagsrum

Sommar 2014. Vår dubbeldivansoffa Darling flyttade in hos oss komplett i Mars 2014. Köpt och hemkörd från en möbelaffär i grannstaden. Taklampan från IKEA, Vita högblanka Satsbord köpta av en vän som ångrade sej att de var för små (några veckor gamla), Kuddfodral från Jotex och H&M Home. Innerkuddar från IKEA. Golvlampan är en present från makens f.d. chef. Mattan kommer från Rusta. Vita skira gardiner från IKEA. Vita Mörkläggningsgardiner (4 fönster i direkt söderläge) kommer från Gekås i Ullared. Liggfåtölj i svart skinn och krom (syns knappt i bild) från MIO Möbler. NOTE!!! The Photos are mine! If You want to borrow photos, please ask first! OBS!!!! Fotona är mina egna. Om Du vill låna foton, snälla fråga först!

B

Väggmålningen färdig - den blev cool!!! Matchande gardiner och lampa naturligtvis. Tyget till gardinerna och lampan kommer från Panduro. En turkos Fatboy original ligger framför och där läser vi sagor och sjunger varje dag :-)

barnrum

Färgglatt barnrum

Då börjat rummet närma sig så gott som klart. Elementskyddet har kommit på plats och "lugnat" rummet lite. En turkos rislampa, grön mörkläggningsgardin och en trasmatta har hittat in.

svart

Utomhus

Mitt svarta bord i aluminium och svarta plastrotting stolar. Nedanför har jag förvaring av kuddarna till Vågö-stolarna. Klätt in altanen med svart markisväv. Sytt gardiner och gjort hål och satt i öljetter. Spänt upp plastade stålvajrar som gardin"stänger". Markisvävsgardinerna skyddar bra mot blåsten (bor vid sjön så det blåser mycket) och bländande sol. På insidan av spjälorna har vi spänt upp helvita Vind/solskydd DYNING från IKEA. Inte den ultimata inredningen med all markisväv men det är första sommaren vi bor här och vi ville "skärma av oss" från vind så fort så möjligt utan att behöva bygga om på något överilat sätt.

sovalkov

Lägenheten Före & Efter

EFTERBILD Vardagsrum/sovdel

Inredningsalbum om gardiner turkos

Hemma hos StyleRooms medlemmar.
sänghimmel

Nya hemma-hos album

Ny inspiration uppladdat av StyleRooms medlemmar.
kök,köksö,vitt,svart,ikea,krom,chrome,kitchen,kitchen island,kandelaber,candelabra,dollarstore,turkos,bläck,white,silver,turqoise,lådor,kökslådor
soffa,darling,divan,dubbeldivan,nackstöd,prydnadskuddar,kuddar,mörkgrå,svart,turkos,vitt,satsbord,bord,vardagsrumsbord,vardagsrum,mys,stämningsfullt,belysning,taklampa,golvlampa,liggfåtölj,matta,ikea,rusta,h&m home,jotex,mio,gardiner
båt
new york tapet,taklampa,rosa,turkos

Diskussioner om gardiner turkos