Jordgubbsplantor

Köksträdgård

Kunde inte vänta! Vinbärsbuskar, krusbär, havtorn, aronia, fläder, blåbärstry, jordgubbsplantor, björnbär, hallonplantor handlades och planterades i april. Rabarbern hade jag i ett annat hörn av trädgården och fick nu flytta till egen låda.

jorgubbar

Trädgård/Veranda 2010

Några jordgubbsplantor får bo i en gammal kopparkittel så länge. Är sugen på en jordgubbstunna till nästa år, eller så gör jag ett jordgubbsland.

pallkrage

Vår trädgård

Jordgubbsplantorna som ger stor skörd av underbart goda Jordgubbar!

kant

Trädgården nr 2

Förfinat kanten, funderar över om kanske jordgubbsplantor hade passat i "rännan".

vildkaprifol

Vår trädgård

April 2011 så var det lagom bra att gräva i jorden. Det var inte alldeles för blött. Vi har på ett ställe på vår tomt där det växer Vildkaprifol och som har gjort detta i 20år drygt. Jag tog och grävde upp några stycken från den platsen där det växer för fullt. Planterade ner och runt om rastgården för att ha stängels som klätterställning och som en täckande spalje vägg. Nu har jag redan i januari och början på februari 2012 tänkt om och tänkt nytt, igen :) Så det blir nog att gräva upp dessa igen för att göra dom bättre på annan plats. Men i somras och höstas så växte dessa Vildkaprifol bra där jag satte dom Längre bort ligger plantjorden, samt en pallkrage till med jordgubbplantor- revor från tidigare jordgubbsplantor vi har uppe vid lekstugan..

Inredningsalbum om jordgubbsplantor

Hemma hos StyleRooms medlemmar.