Kakelfärg

ronseal kakelfärg

Roslagspärlan

- Efter lite inspiration från andra medlemmar på SR och research kring målning på våtrumsmatta/plastmatta så började jag med underarbetet. T-sprit på alla ytor för att få bort fett och ev. oljor i våtrumsmattorna. Uppruggning av alla ytor förutom kaklet med 120 grovt slippapper. Målade taket med våtrumstäck från Beckers (vit). Grundade väggarna med våtrumsgrund från Beckers för att sedan täckmåla med våtrumstäck från samma tillverkare i brytning NCS-1000. Kaklet fick två strykningar med Ronseal kakelfärg (vit) och allt målades med en filtroller för en slät yta. Om 14 dagar när allt har härdat ordentligt kommer våtrumsmattan på golvet få sig en ny färg med Trestjerner golvfärg i brytning NCS-7000 (grafitgrått). Elradiatorn får sig ett lyft med vit elementfärg. Sist kommer finliret. Det nya handfatet och blandaren ska monteras, nya armaturer och diverse inredningsdetaljer ska sättas upp och placeras ut. Återkommer med bilder på det "nya" duschrummet så snart allt är klart.

kakelfärg

Mitt hem

Jag målade badkarsfronten med svart kakelfärg. Lite svarta accenter som buddatavla, lyckta, korgar mm. Nytt duschdraperi i passande ton. Handfatet är utbytt i skrivandets stund och ny bild kommer...

kakel

Budgetrenovering i kök för två nybörjare och studenter

Här är vårt kakel innan vi börjat måla om det till högglansigt vitt. Inte så snyggt! Luckorna skall också målas om, då dom är alldeles otrevligt smutsvita till den nymålade vit-vita väggen som ni ser.

måla laminat

Nytt kök för 500kr

Inte helt tokigt utseende för att vara en rollad laminat-bänkskiva.. :) Ikväll ryker fogfinishen och förhoppningsvis ska det vara en fin strimma fog kvar.. :)

Inredningsalbum om kakelfärg

Hemma hos StyleRooms medlemmar.
kök,köksluckor,handtag,kakel,kyl,frys,fläktkåpa,bänkskiva,trägolv,vitsåpa
måla laminat,svart och vitt,kakelfärg,fogfinish
kök,köksinredning,plastmatta,kökshandtag,ikea,vitt,kakel,kakelfärg

Nya hemma-hos album

Ny inspiration uppladdat av StyleRooms medlemmar.
kakelfärg,diy inredning,hyresrätt,dekorplast,marmor
badrum,leopard,leopardmönster,brunt,beige,ljus,koppar,svart
kakelfärg,vitt,marmor,platsfilm

Diskussioner om kakelfärg