Lackbord

ikea lackbord

Lägenheten efter

Lägenhetens hjärta, vår soffa. Eftersom vi har ett vardagsrum som är över 7 meter långt krävdes det en STOR soffa. Den ser kanske inte så stor ut, men den är runt 4 meter lång så det är gott om plats för både människor och djur.

gästrum

Vår hyreslägenhet

Piggade upp mitt gamla lackbord med hjälp av en spegel med spegelmosaik runt kanten från IKEA och några gröna och vita blockljus - det blänker så vackert i spegeln på kvällen när ljusen är tända!. Soffan är en svart Klippan bäddsoffa med många år på nacken och som nu har blivit lite uppiffad med fårskinnskuddar och en grön pläd.

kuddar

Hyresrätt i svart, vitt och grått.

Älskar kuddar och det kommer nya hela tiden. Bordet på bilden är ett större Lackbord från Ikea som jag satt på marmor dekorplast på. Blev tyvärr inte alls bra då jag inte har tålamod till pill. Tanken nu är att gjuta en betongskiva att lägga på och hoppas på att bordet inte rasar samman. :-) Vill ändå göra nåt roligt hemmafix med bordet.

gult

Lekrummet

Bilbordet!

soffa

Saras torp på Aschebergsgatan

Min ektorpsoffa från IKEA tillsammans med Lackbord och en expedithylla i mitt vardagsrum. Ikea rakt igenom! Mattan, och spegeln också!

Inredningsalbum om lackbord

Hemma hos StyleRooms medlemmar.
klippan soffa,lackbord
vardagsrum

Diskussioner om lackbord