Loftsäng

loftsäng

Compact living :) Liten 1:a på 29 kvm

Loftsängen med plats för kontor under. TV-fästet går att vinkla och vrida så att man kan ligga i sängen och titta på TV, vid matplatsen, i köket eller sitta i soffan rakt fram.

säng

Lgh 1 - 21m2 - Södermalm

Säng ovan funktionsutrymmen. Vänstra dörren döljer kylskåpet. Bakom dörren i mitten finns förvaring. Längst till höger kan man dra ut en 120cm lång klädstång på hjul.

barnrum

Hemma hos Jane the pain

så ÄNTLIGEN är Felix rum klart..Eller ja, det fattas små detaljer. Men det är iaf hyffsta klart. Hans favorit färg just nu är svart.. vet inte om det är i brist på andra färger här hemma som han väljer svart. Eller kanske lite hjärntvätt:)cup cakes kuddarna livar upp liiite iaf..Den lilla Svamplampan är äntligen på plats, inköpt på Leklyckan i Halmstad. Den var inte helt lätt att få tag på i svart. Stora svamplampan kommer från www.barnvanligt.nu (Ja! jag handlar mkt därifrån)

barnrum

barnrum

Vi har byggt en egen 'loftsäng' med koja/myshörna därunder. Idag står inte den vita expedithyllan framför fönstret dock.

ikea

Barnrum

Äntligen är sängen färdigmålad och precis ihopmonterad. Var mycket jobb med att slipa, grunda och måla 3 gånger. Nu fattas bara sängkläderna i det underbara MOLN-tyget, lamporna, vimplarna samt barnens namn på väggen.

Inredningsalbum om loftsäng

Hemma hos StyleRooms medlemmar.
loftsäng,loftsäng med förvaring
fönster och dörr
klättergrepp

Nya hemma-hos album

Ny inspiration uppladdat av StyleRooms medlemmar.
barnrum,sovrum,barnrumsinredning,barnrumsinspiration,barnrumsmöbler,compact living,compact living säng,loftsäng,stege,myshörna,sänghylla,marveltapet,spiderman
barnrum
sminkbord,sovrum,loftsäng,vitt,vitt sminkbord,smyckesträd
ikea,loftsäng,vit,barnrum,tjejrum,flickrum,blommigt,blommigtapet

Diskussioner om loftsäng