Runt hål

talva

Mitt kök

Nya stolar från Svenska Hem.

trädgård

Yvonnes trädgårdsrum

Humlen gör sig aldrig någon brådska men nu verkar den ha vaknat på allvar. Hittade ett gammalt vattenledningsrör i uthuset som var så långt att jag inte fick det i bilen till återvinningen utan bara låg i vägen. Gjorde ett hål i marken på 80 cm och stadgade detta från toppen med järntråd som förankrades i marken runt om en halv meter ut som klätterställning. Har stått här i 4-5 år. Kommer att bli mycket större och bär kottar.

Gör dina egna lampor

Viktigt: Linda in ballongen med plastfolie innan du börjar linda runt med snöret. Plastfoliet gör så att ballongen inte fastnar i snöret när tapetklistret torkat. För att lätt kunna byta glödlampa lämnade jag ett litet hål längst upp på ballongen stort som en glödlampa när jag snodde snöret runt runt. Under tiden ballongen torkar har jag satt den i en skål (glöm ej vända på ballongen när ovansidan torkat)

runt hål i väggen

Matsal

Vi gjorde en rund öppning mot hallen för att värmepumpen lättare ska få upp varmluften till övervåningen. Verkar funka ganska bra! Zinkbordet är ett fynd från Coop! Lite tomt på väggarna fortfarande...

Inredningsalbum om runt hål

Hemma hos StyleRooms medlemmar.
runt hål i del av köksvägg
kök,lantligt,öppen planlösning,vitvaror,köksskåp

Diskussioner om runt hål