Rusta

sovrum

Sovrummet

Vitmålad råa plank på väggarna och en tapet från Rusta.

lastpall

Soffbord av lastpall

Nyaste tillskottet: ett hemmafixat lastpallsbord! :) Ska lägga på en glasskiva också. Hjortkudde från Rusta. Londonkudde från Primark (London). Grå kudde med peacemärke har jag gjort själv. Randig, prickig och två svartvitmönstrade kuddar från IKEA. Besök gärna min blogg: http://svartpavitthemma.blogspot.se

romanticsweden.se

Hotellrumsstyling

Slutresultatet blev grått, vitt, svart och puderrosa. Jag anpassade mig efter vad jag hittade för saker som rymdes inom budgeten och skapade helheten efter det. Färgerna, t ex, styrdes av att den enda färgen som var tillräckligt mörk i min smak på Rusta (vilket var vad jag hade råd med) var den graffitgrå. Ursprungligen letade jag efter en mörkbrun. Och när väggarna blev grå var det bara att tänka om i resten av färgskalan också.

altan

Altanen

Byggde ett stabilt staket med en del som en stabil pergola. Många krokar finns det för att kunna byta runt bland gungor, hängmattor osv. Soltaket är ett gammalt "segeltyg" från Rusta. Pinnarna som man fick till höll inte många timmar. Sydde om det så man får lite skugga i hängmattan. Ni kan se på bilden under att tyget fortsätter en bit ner på sidan.

lastpall

Vardagsrum

Här är ingången från hallen intill vardagsrummet. Bordet har jag gjort själv. & den stora härliga soffan är favoriten & kommer från Ikea.

Inredningsalbum om rusta

Hemma hos StyleRooms medlemmar.
balkonglådor,balkonglåda

Nya hemma-hos album

Ny inspiration uppladdat av StyleRooms medlemmar.
sovrum,bedroom,master bedroom,vitt,white,beige,svart,bläck,fondtapet,stavparkett,parkett,dubbelsäng,king size bed,ek,EM,mio,jotex,jysk,indiska,thailand,mexico,mexiko,minnen,reseminnen,koraller,snäckor,sten,stenar,sand,gardiner,överkast,Tamburmajor,ikea,stave,knippe,puzzle,fönsterlampa,vägglampor,garderober,borstat stål,silver,krom,chrome,rusta,filt,valkoinen,musta,hopea,lamppu,suurin makuuhuone,60-tal,funkis,takhöjd,makuuhuone

Skrivet om rusta

Läs om rusta

Diskussioner om rusta