Tapeter till vardagsrum

vardagsrum

Renoverad Etta á 36 kvm

TV delen i vardagsrummet. Bestå FTW! Valde högblankt för att lyxa till det lite. Tapeten är en favorit och går i samma ton och färger som resten av lägenheten för att knyta ihop säcken, so to speak,

vardagsrum

Några korta före-efter

Från flottig och rökig tapet till nerriven vägg, öppna ytor och bra förvaring.

vardagsrum

Vårt senaste hus från 1924

Har tagit ner tapet vi tyckte det det passar våra möbler med råa väggar.Nu är bilderna tagna på kvällen.Men tyckte det passa fafner ljustackarna,bollarna från ting ute o inne,fårskinn och mina gustavianska möbler.Ska snygga till det lite där det är lagningar.

färg

Lägenheten

OJ, OJ... NU SER JAG ATT DET VAR ETT TAG SEDAN JAG UPPDATERADE HÄR.. NY MATGRUPP & LITE ANNAT I LÄGENHETEN ÄR ÄNDRAT, JAG FÅR ÅTERKOMMA OM ETT TAG MED NYA BILDER :) Så länge får ni hålla till godo med de gamla! Oh jesus.. :P Vår nya GALNA tapet :D I ren improvisation tapetserade vi TVÅ väggar med den när vi väl var igång.. det blev aningen mkt så nu åker vita färgen fram snart igen & får måla över en del av tapeten på ena väggen.. matmöblerna ska bytas ut... bilder på båda väggarna finns längre ner.

vardagsrum

Renoverad Etta á 36 kvm

Matbordet fick flytta ut till fönstret i vardagsrummet. Bestå skåpet i hörnet ryms en massa fula grejer jag inte vill ha framme. Pärmar och liknande. Piffade upp ena dörren lite för det där lilla extra.

Inredningsalbum om tapeter till vardagsrum

Hemma hos StyleRooms medlemmar.

Nya hemma-hos album

Ny inspiration uppladdat av StyleRooms medlemmar.
vardagsrum,brunt,beige,roströd,förebild,före & efter

Diskussioner om tapeter till vardagsrum