Vinrött

tapeter

- sekelskiftestapeter -

En sovrumstapet.

svart

Inspiration

Har varit helt inne på att göra ett vinrött sovrum men när jag såg detta album blev jag mycket tveksam. Sanslöst snyggt med svart mönstertapet och vita, nya, rena lister. ' http://www.styleroom.se/album/181

trädgård

Trädgården, trädgårdsprojekt, odling och lite tips

Färgglada blommor är ju fint, men buskar med roliga färger har blivit lite av ett tema här hemma. Till vänster en smällspirea i mörkt vinrött som i juni får ljusrosa blombuketter, i mitten en smällspirea faktiskt ny för året 2014 som får väldigt dekorativa röd/gul/orange blad med vita blombuketter och sist men inte minst något för de som gillar den svart/vita trenden: en blodfläder som får i princip svarta flikiga blad och ljusrosa blombuketter. Kan tillägga att det finns ett mörkrött svartplommon här hemma och en silverfärgd alpvide också. Nu letar jag bara något riktigt ljusgrönt.

julgran

Jul

Jul 2013 Vit julgran pyntad med silver och lite vinrött pynt

barnrum

Dotras rum...

Dotras säng som också fått sänghimmel, liksom grabbens...! Här går det i mer vinrött, och väggen är körsbärs/hallonröd på två väggar i rummet, annars går det i vitt! Sänghimmeln är gjord på samma sätt som sonens (se hans rum)...!

Inredningsalbum om vinrött

Hemma hos StyleRooms medlemmar.
renoverad hall,svart och vitt,hall i svart och vitt,röda detaljer,hall före och efter,svarta dörrar
väggord,vinylplast

Nya hemma-hos album

Ny inspiration uppladdat av StyleRooms medlemmar.
svart,vinrött,divansoffa
kökshäll

Diskussioner om vinrött