Inspirerande sovrum

Vårt sovrum!

Sovrummet med nya påslakanen och kohuden.

Nya sovrummet

Väggarna och ramarna är målade i kalklitir (Winter Primo).

Vår gavelvåning - till salu

Sovrum med stor härlig platsbyggd säng med smart och stilren förvaring

Sovrum

Hemska filten med fransarna är ny utbytt till en snyggare variant... =)

Lägenheten

Istället för en sänggavel målade vi en cirkel vid huvudändan. Effektfullt och lite rolig lösning, tyckte vi... :)

Inspiration från Jotex

Populära hemma-hos-album på sovrum

Hemma hos StyleRooms medlemmar.
säng,componibili,jielde,sovrum

Visar lite bilder från vår lilla lägenhet. En del gamla bilder ligger kvar. Nya bilder hamnar först! Titta gärna in på min Instagram för fler bilder: 49kvadrat

sovrum

Sovrum med vitt och romantisk lantlig känsla.

soffbord,koffert,höst,rustikt,new england,amerikanska flaggan,stars and stripes,vardagsrum

::: Nya bilder ligger alltid överst ::: Vardagsrummet som har öppen planlösning mot köket är inrett i New England-inspirerad stil på sommaren och i Rustic Chic stil på vinterhalvåret. Grunden är klassiska möbler, jordnära färger, rottingdetaljer och en ohyvlad,vit, brädvägg som fond. Beroende på årstid byts blå-vita textilier ut mot mörkbruna, virkade filtar mot pälsplädar, åror mot skidor osv. Min främsta inspiration hittar jag hos Artwood, främst på grund av deras fenomenala styling. Inspiration kommer även från bl.a Newport, Restoration Hardware, Pinterest och bloggar. Titta gärna förbi min blogg (Fasonblog) där jag delar f...

Nya hemma-hos album

Ny inspiration uppladdat av StyleRooms medlemmar.
barnrum,dekoration,pyssel,sovrum,vimpel,bokstäver,hall

Bella är 8,5 månader och övar för fullt på att krypa och ta sig fram. Hon ska ha ett busrum för lek, mysiga stunder och när det är natten. Väggarna är ljusrosa med luftballonger och golvet är målat vitt. Det är original plankorna från 1927 så det knarrar sådär underbart när man går! Det är en mix av gammalt & nytt.

9
sovrum

Efter 15 år är det dags att säga hej då till vårt hus! Det har genomgått en totalförvandling under dessa år, då allt var originalskick från 1972. Fasaden var gul och brun och gav ett trött intryck. Vi har målat allt vitt för att få en enhetlig känsla, både invändigt och utvändigt. Bilderna kommer från mäklaren.

14

Min syster och jag har fått ärva vår fasters kolonistuga i stockholm. En fantastisk trädgård med n uppsjö perenner jag inte känner. Och en mysig stuga på 25kvm att husera i. Vi har redan gjort om endel och mer blir det.

6
1

På framsidan av huset är der mörkgrå oljad träaltan med bambu, formklippt azalea och lönn. På baksidan har vi kombinerat stenaltan i karminrött kopplat via rabatter till nygjorda träaltan som vi kan komma åt via glasdörr både från kök och sovrum.

6

Skrivet om sovrum

Läs om sovrum

Bellas barnrum

emmanorn

Bloggat av emmanorn SE

Publicerat för sen

Små små detaljer

emmanorn

Bloggat av emmanorn SE

Publicerat för sen

Förgätmigej i sovrummet och hallen

KNORKAN

Bloggat av KNORKAN SE

Publicerat för sen

Ett barnrum (snart)

emmanorn

Bloggat av emmanorn SE

Publicerat för sen