Frallans album

funkis,funkishus,tegeltak,putsfasad

Vi har köpt vårt första hus. En liten funkispärla från 1941 som behöver lite kärlek. Här är nästan inget gjort sedan 40-talet och vi är taggade att sätta tänderna i detta nya projekt. Nu lämnar två lägenhetsmänniskor livet i hyres för ett nytt kapitel i vårt egna hus. Följ med i renoveringen från dag 1. Vi gillar funkis och den gamla stilen, så här kommer ni inte hitta mycket rivande av väggar utan mer byggnadsvård. Förhoppningen är att förvandla denna skavda pärla till en glittrande diamant med hjälp av tidstypiska beslag, ny färg, personlig inredning och massor av kärlek!

45
6
turkost,bokhylla,fåtölj,tavlor

Uppdatering: Ny väggfärg i hallen, vardagsrummet och köket. Lite ommöblering här och där. Det händer så mycket här hemma så jag skapar ett nytt album med det allra senaste... Vardagsrummet har fått en ansiktslyftning och de andra rummen väntar på sin tur. Jag är en person som allt för ofta tenderar att samla på mig lite för mycket saker så denna vändan i vardagsrummet har gått ut på att rensa bort en del och plocka fram guldkornen så att de får mer fokus och utrymme att synas. Så välkommen in i vårt hem, ta en titt så sätter jag på kaffe så länge...

randiga väggar,hall,rosa

Här är min hall som ständigt utvecklas och eftersom jag tror på att göra ett oförglömligt fösta intryck tycker jag att hallen är ett utmärkt rum att leka lite extra mycket i. Och eftersom man sällan vistas längre stunder i hallen är det ett rum som är utmärkt att testa nya idéer i! Just nu är det cirkus som gäller!

5
12
lampa

Här kommer lite projekt som väntar på att genomföras eller som redan genomförts. Tipps och idéer mottages tacksamt, då man ofta blir lite blind när man håller på och pillar med grejerna:)

7
18
thonet,böcker,jultomte,lampa,konst,vintage,amaryllis,eklektiskt

Här kommer de senaste bilderna på vår lägenhet 2012-2013. Jag är en rastlös person som ofta och gärna målar om både det ena och det andra här hemma. Vi har valt att fylla vårt hem med kärleksfulla minnen, humor och allt som oftast billiga möbler med mycket charm. Vi (jag och min man) delar lägenheten med massor av färgglada finkar, som är en stor passion! Välkommen in på en rundtur, så sätter jag på kaffe så länge:)

19
1
No-picture

I nya lägenheten, som är en hyresrätt, Står vi inför det faktum att köket på inget sätt motsvarar våra drömmar och önskningar om ett kök. Vi kan inte byta ut det och inte kakla om det, men hoppas att vi kan fixa iordning det på bästa sätt ändå, med lite hjälp från er! Så snart är det dags för en renovering light! Bilderna är från visningen av lägenheten och sakerna och röran tillhör inte oss;) Budgeten är liten och alla tips som är snälla mot plånboken mottages tacksamt!

0
11
arbetsrum,skrivbord,lampa

Det händer alltid saker här hemma och lägenheten är under ständig förvandlig! Kände att jag ville göra ett litet uppdaterat album, med det senaste här hemma just nu... köper inte alltid så mycket nytt utan flyttar runt det jag redan har och kompletterar med någon ny tavla, någon ny matta eller någon ny lampa. Just nu är jag mycket inne på att ändra stilen på rummen en aning... här hemma händer alltid något nytt! Arbetsrummet är under nykonstruktion... inte riktigt färdigt!

7
8

Här är ett album jag skapat för att kunna ladda upp bilder man vill länka till när jag vill skicka ett förslag till någon!

2
gungstol

Här kommer lite bilder på vår lägenhet vi flyttade in i under september 2008. Äntligen börjar det ta form och förhoppningsvis kommer vi i slutändan ha ett hem i blandad, eklektisk stil. Gillar så väl gamla möbler som nytt och modernt och allra helst en skön blandning av de två. Kom gärna med tips och idéer, man har ju en tendens att bli lite hemma blind:) Ursäkta de dåliga bilderna, min digitalkamera havererade och endast mobilkameran finns att tillgå för tillfället.

33
31
konst

Jag målar och tecknar en del på fritiden, och när jag jobbar håller jag på med konceptutveckling och butikskommunikation/dekoration. Om ni är intresserade av att kolla in vad jag har för mig så bloggar jag emmelanåt om vad för projekt jag håller på med och annat smått och gott. Kolla in på http://josefinandreasson.blogspot.com Här kommer lite bilder jag målat.

8
19
köksbord,kökslampa,affischer

Här kommer lite bilder från min lilla etta i centrala Göteborg. Jag är i flyttagen så snart kommer sambon och jag få den lyxen det innebär att bo i en 3:a. Som ni säkert förstår av bilderna så är inte jag den sparsmakade typen när det gäller inredning, utan tycker om att omge mig med saker som jag håller kär. Dessutom är det ju som det alltid är när man bor i en liten lägenhet, allt skall få plats, så väl jobb som fritid och nödvändigheter. Är man då som jag, en kreativ person som har hyllvis med material och grejer som används i diverse projekt är det ännu mer motiverat att flytta till större:) Längtar efter att få sätta tändern...

8
30