Hannahs album

trappräcke

köpte ett hus med inredningsbar vind vi... så här har resan sett ut...

13
43

jaa.. vi skulle minsann aaaaldrig köpa nåt fult tegelhus!! nej nej vi skulle ha ett fint trähus, helst med gårdsplan o flaggstång.. men så här kan det gå istället:

15
39

Ingen beskrivning

såååå rök äntligen toaletten från 1961 och i farten även tre garderober i hallen så vi fick lite större yta till toaletten.. ska leta reda på förebilderna sen med så ni verkligen förstår hur underbart detta känns!! (men 1961 kanske säger en del..)

7
1
barnrum,väggmålning

det här rummet har vi ju inte kvar längre eftersom vissa delar av detta blivit hall nu =D men jag sparar detta album ändå eftersom mpnga gillat väggmålningen =)

2
14
påsk

..är inte mycket för påskpynt.. men när man får barn så händer det något.. man får lixåm bjuda till lite.. =) jag har försökt att släppa in påsken lite, fast i en lite stramare version =) här är resultatet:

10
8

vi har inrett vinden.. då åkte ju trappan med oxå =)

7
71
kökssoffa

Ingen beskrivning

5
52

Ingen beskrivning

3
16

äääntligen ny soffa... plisségardinerna är fantastiska då fönstren är mot söder.. cirkeln på golvet är målad med golvfärg.. lite taskiga kort såg jag nu när jag fick in dom i datorn, men tills jag har ny kamera får det va såhär ;)

4
61

KLART!!! ska bara inhandlas mera förvaringslådor o ställa på garderoberna, snygga burkar för tvättmedel, en liten hylla ska upp o en ny matta o... ja men som ni hör! KLART!! =D

10
25

Tuva har som många andra små tjejer rosa (fast jag sa att det skulle vi AAALDRIG ha) och det lilla köket som man nu ser i vart o varannat album här på stylerrom tycker jag.. men jag tycker det är mysigt o Tuva trivs så varför inte då ha det "som alla andra"? =)

7
21