Hannahs album

trappräcke

köpte ett hus med inredningsbar vind vi... så här har resan sett ut...

13
43

vi har inrett vinden.. då åkte ju trappan med oxå =)

7
71

jaa.. vi skulle minsann aaaaldrig köpa nåt fult tegelhus!! nej nej vi skulle ha ett fint trähus, helst med gårdsplan o flaggstång.. men så här kan det gå istället:

15
39
påsk

..är inte mycket för påskpynt.. men när man får barn så händer det något.. man får lixåm bjuda till lite.. =) jag har försökt att släppa in påsken lite, fast i en lite stramare version =) här är resultatet:

10
8

Ingen beskrivning

kökssoffa

Ingen beskrivning

5
52

såååå rök äntligen toaletten från 1961 och i farten även tre garderober i hallen så vi fick lite större yta till toaletten.. ska leta reda på förebilderna sen med så ni verkligen förstår hur underbart detta känns!! (men 1961 kanske säger en del..)

7
1
barnrum,väggmålning

det här rummet har vi ju inte kvar längre eftersom vissa delar av detta blivit hall nu =D men jag sparar detta album ändå eftersom mpnga gillat väggmålningen =)

2
14

Ingen beskrivning

3
16

äääntligen ny soffa... plisségardinerna är fantastiska då fönstren är mot söder.. cirkeln på golvet är målad med golvfärg.. lite taskiga kort såg jag nu när jag fick in dom i datorn, men tills jag har ny kamera får det va såhär ;)

4
61

KLART!!! ska bara inhandlas mera förvaringslådor o ställa på garderoberna, snygga burkar för tvättmedel, en liten hylla ska upp o en ny matta o... ja men som ni hör! KLART!! =D

10
25

Tuva har som många andra små tjejer rosa (fast jag sa att det skulle vi AAALDRIG ha) och det lilla köket som man nu ser i vart o varannat album här på stylerrom tycker jag.. men jag tycker det är mysigt o Tuva trivs så varför inte då ha det "som alla andra"? =)

7
21