HusNr2s album

plank,inbyggda bänkar,pool,planteringsbord,förvaringsbänkar,sittbänkar,blomstolpar

När vi flyttade in i vårt hus feb-08 kände vi direkt att häcken runt tomten var inte något som varken var fint eller vi ville ha kvar. Den var stor, gles och på sina ställen död. Den mätte ungefär 2,40 cm hög och säkert 2 m bred. Barnen hade i för sig kul inne i den och byggde olika kojor. Men vi bestämde oss för att i år var det dags för häcken att försvinna. Vi anlitade folk att gör hela rubbet, för det kändes lite för maffigt för oss själva. Vi ångrar oss inte en sekund över att vi tog bort häcken. Men ett tag hade vi verkligen fri insyn och det kändes som vi hade både folk och bilar i vår trädgård. Vi kände oss aningen bl...

46
8
tak,framsidan,pollare,blomstolpar,svart,grå,nya fönster,byasten,gång,sten

Vi flyttade in i vårt hus feb-08. En stoor tujjehäck gömde hela huset. Så den har vi tagit bort och det är såå skönt. Grannarna sa att dem hade minsann aldrig sett huset innan för häcken. Vi är inte färdiga med framsidan, finns mer att fixa till men det får komma allt eftersom.

27
8
kök,faktum,applåd,köksö,barstolar,kakel,svart,vitt,väggord,klocka,cult design,babellfat,matplats

Vi flyttade in i vårt hus feb-08 och allt var i princip original från -68 när det byggdes. Vi gillade inte vårt kök men det fick ju vara ett tag, men att leva utan diskmaskin, det fattar jag inte. Så när vi skulle dra ut ett skåp för att koppla in diskmaskinen gjorde vi en renovering light, med att måla luckorna i highgloss färg och målade även kaklet med kakelfärg. Nya bänkskivor och diskho, ny kyl och frys då den andra kylen var såå ful. Men fungerade gjorde den ; ) det blev ett bra och fungerande kök i väntan på den stora renoveringen. den startades januari 2011 och är tyvärr fortfarande inte riktigt klar. Men det ska det bli ...

91
3
malm,lack,vitt,grå,kuddar

Vårt sovrum som ständigt förändras med hjälp av lite piff i olika färger. Vår familj tycker även om att BYTA sovrum stup i kvarten, hihihih. Men förändring förnöjer ; )

17
1
svart,grå,tapet,kontor,datarum,lampa,faktum,ikea,ellos

Det här rummet hade dottern när vi flyttade in. Inte så stort men hon fick plats tills vi hade bott in oss lite. Nu har vi flyttat runt mellan rummen och då blev det kontor här inne.

18
20

vårt gamla hus som vi bodde 2001-2008 Vi byggde 2006 ett stort uterum på lite mer än 30 m2 och sen gjorde vi ett mindre trädäck utanför.

17
kök,ädel,ikea,faktum,cylinda,aluminium,svart,vit,grå,kakel,matplats

från 2001-2008 bodde vi i ett 1½ plans hus på 168 m2. 2005 renoverade vi köket efter många års längtan. Det var såå skönt att öppna upp köket och slippa runda kyl och frys för att komma till matplatsen.

15