LottaB

 • Kön: Kvinna
 • Ålder: 40
 • Land: Sverige
 • Boendetyp: Villa
 • Antal vuxna i hushållet: 2
 • Antal barn i hushållet: 2
 • Sysselsättning: Heltidsarbetande tvåbarnsmamma...
 • Intressen: Familjen, inredning såklart, pyssla & att umgås med goda vänner.
 • Inredningsstil: Tja...försöker hålla det lite stilrent. Just nu är det mycket svart & vitt & det får gärna finnas inslag av ek.
 • Renoveringserfarenhet: Glad amatör
 • Inredningserfarenhet: Glad amatör
 • Senast inloggad: 26 jul
 • Medlem sedan: 2009-01-14
 • Inlägg i forumet: 3

LottaBs album

uterum,altan,inglasning,svart bord,trävägg,svart/vitt,ljukrona,konstrotting,loungemöbler

Detta är vårt uterum. Har försökt piffa till det lite till i år. Var ju så sugen på en soffa, där man kunde relaxa lite. Tråkigt att alltid bara sitta vid ett bord. Så det blev lite nya möbler för att rymma allt. Vi hade ett ganska så stort bord innan, så ut med det gamla, in med det nya =) Inte tråkigt! Så här blev det!!

9
älvsbyhus,husfasad,framsida hus,polardörren,numero

I år har vårt hus fått en ny färg. Från gult till grått,från rött till svart. Vi hade många projekt på gång, men den kalla & tråkiga sommaren gjorde att vi tappade orken & lusten till alla uteprojekt. En del blev gjort. Resten tar vi nästa sommar!! Vi målade iaf om huset & bytte till svarta markiser. Bytte även ytterdörr, till en svart supersnygg! Gjorde åxå ett nytt plank till eldstaden, som åxå det fick lite svart färg. Nu i höst så kommer vi att ta tag i "projekt bro-bygge". Nästa sommar blir det "projekt trädgård", med nya plattor & en ny uteplats på framsidan, å lite planteringar & sånt. Men så här ser de...

barnrum,flicka,rosa,barnkök,bombadill,bruka,relingstång,kitchenboard,älvsbyhus

Meja behövde ett större rum. Det blev alldeles för mycket saker på för liten yta i det gamla. Omöjligt att hålla ordning! Så till storebror, med det största rummet, byggde vi ett mindre rum på andra sidan av övervåningen. Å sen fick lillasyster flytta in i hans gamla. Så numera bor båda barnen på övervåningen :-) Mycket skönt!!! Så i Mejas gamla har jag nu inrett ett eget kontor/pysselrum. Syns i ett annat album!

10
4
pysselrum,kontor,svartvitt,jtp-design,janethepain,ikea,expedit,mio,nelson-stolar,älvsbyhus

Bästa rummet i hela huset!! Här har jag tid för mig själv, men åxå tid för & med mina barn, framförallt med pysselprinsessan Meja :) Har alltid suktat efter ett eget pysselrum/kontor. Bara, om inte annat, så för att få ordning på alla saker & ting. När Meja flyttade upp på övervåningen, så blev detta rum helt plötsligt bara över. Så den här dåliga sommaren (syftar såklart på vädret) fick mig helt enkelt att bara ta tag i projektet. Fort gick det & roligt var det. Så här blev det. Dock är det inte heeelt klart ännu...

3
9
fototapet,vardagsrum,älvsbyhus,sit down mio,lila

Vårt vardagsrum. Renoverat januari 2009.

8
53
hall,ektrappa,Öppen planlösning,modernt

Det här är våran hall. Den fick sig en liten makeover i samband med bygget av övervåningen hösten -07. Innan var hallen bara en vanlig trång hall med lågt i tak. Vi öppnade upp taket till övervåningen för att få lite rymd. Sen revs den fula furuspaljen bort från trappen, trappan målades vit & kläddes in med ek-steg & så beställde vi ett nytt räcke från en "trappfirma". Det blev en enorm skillnad kan jag säga!! Och nu, hösten 2010, har den fått sig en liten renovering igen i samband med vår stora köksrenovering =)

12
36
barnrum,pojkrum,fondvägg,randigt,ikea

Detta är Kevins nya rum. Inredde andra delen av övervåningen, så att båda barnen kan "bo" där uppe. Meja får alltså överta Kevins gamla, som har en golvyta på 18kvm. Känns som att hon behöver den ytan bättre. Kevins rum går i en vinkel (L-format) så att vi även kunde klämma in ett litet förråd, något som jag saknat lääänge.

12
7
barnkök,rullgardin,mairo,vimsadekor,elefanttyg

Här är våran snart 3-åriga prinsessas rum, nyligen omgjort då hon plötsligt blivit "stor". Blev så tvärless på allt rosa, så jag fick för mig att plocka in lite mer brunt. Vet inte om det blev nå bättre, men det blev i alla fall lite annorlunda. Känns inte som att jag fått till det ännu, men jag jobbar vidare på det... Men så här ser det ut just nu!

18
56
barnrum,pojkrum,ikea,limegrönt

5-årige sonen, Kevins rum. Inrett för 2 år sen när vi gjorde vår övervåning. Hittills är det bara Kevins rum & ett allrum på övervåningen, men så småningom ska det bli ett kontor/gästrum & ett stort badrum här uppe.

7
24

Äntligen! Här kommer det ett album på vårat kök, nu när det äntligen har blivit renoverat! Vitt & svart, precis som jag vill ha det =)

9
15
sovrum,svart fondvägg,svart/vitt,hemnes sängbord

Det här är vårt sovrum. Det är mer än 4 år sedan vi gjorde detta, men jag måste säga att jag fortfarande är nöjd. Har inte alls tröttnat som man kan göra på vissa andra saker. Vi ville ha det enkelt & stilrent, & jag gillar verkligen svart & vitt =) Sen minns jag att det kändes lite vågat med en svart vägg just då...

4
53
skötbord

Det är inte så stort men det funkar. Det var tidigare badkar, men det fick flytta ut när första barnet kom & vi behövde plats till skötbordet. toaletten var från början väldigt blå, med tanke på matta & tapet. Men det försökte vi tona ner med att sätta pärlspont halva väggen. Och sen är jag ju lite svag för den där svarta färgen...

6
7