Trendstyling

Är en livsnjutare med inredning & styling som är en av mina största intressen. Driver salong där jag utför mestadels hårförlängningar. Homestyling-biten har jag fått lagt på hyllan pga ryggproblem. 2010 Nyinflyttad (äntligen efter 21 års längtan)
Är en livsnjutare med inredning & styling som är en av mina största intressen. Driver salong där jag utför mestadels hårförlängningar. Homestyling-biten har jag fått lagt på hyllan pga ryggproblem. 2010 Nyinflyttad (äntligen efter 21 års längtan) till radhus och håller på att inreda det hela nu, ingen lek vill jag lova :O) Vilken tid det tar med allt och man måste verkligen "bo in sig" först. Uppdaterar vartefter det blir klart "fast då jag tycker det är Såååå roligt med inredningsdetaljer blir det väl aldrig klart :P " Jag älskar modernt, industriellt & lantligt ihop med varm myskänsla, man bör känna hemtrevnad och kunna koppla av i vårt hem, speciellt i vardagsrummet där man ska slänga sig i soffan med fötterna på bordet ;O)
 • Kön: Kvinna
 • Ålder: 43
 • Boendetyp: Radhus
 • Antal vuxna i hushållet: 2
 • Antal barn i hushållet: 1
 • Sysselsättning: Frisör/Homestylist
 • Intressen: Familj, Mitt yrke, Inredning, Resor, Natur, Pyssel mm
 • Inredningsstil: Smakfullt, modernt, industri, lantligt med varm känsla av hemtrivsel.
 • Renoveringserfarenhet: Glad amatör
 • Inredningserfarenhet: Proffs
 • Senast inloggad: 12 jul
 • Medlem sedan: 2010-11-14
 • Inlägg i forumet: 108

Trendstylings album

rustik industri vardagsrum

Syrran blev snabbt tvungen att flytta o köpa ett helt nytt bohag. Jag anlitade målare som utförde grovarbetet "tapetserade själv samt utförde mycket målning själv med hjälp av min kollega) Köpte möbler billigt el som skulle kastas, inredningsdetaljer, textilier, växter mm och inredde hela hemmet. Allt ni ser i möbler och inredning, även ny porslin, bestick, glas etc gick hela kalaset på runt 10.000) "man kan göra stora fynd på blocket =)

33
5

Vi köpte detta radhus i somras (2010) och rev allt, det har inte varit ngn lätt resa, men självklart värt allt slit och jobb.. Flyttade in i början av oktober, ännu inte klart, men det börjar likna ett hem nu iaf :o) 2010 12 05 Äntligen så har jag ett kontor nu och myshörnan på plats oxå som jag verkligen ville ha där :O) 2010 12 30 Lilltoan nu klar, i helgen ska det fixas med sänggavel mm. 2011 01 31 Äntligen kom soffan efter 9 veckor.. Se fler bilder i albumet "Vardagsrum" 2012 03 04 Har ändrat lite på inredningen hemma, numer lite åt det neutrala, rustika, lantliga hållet.. Det inger en sån varm, trivsam och mus...

matbord,lantligt,industri,lampa,stolar,kökssoffa

Lite nytt i vardagsrum & kök... Ändrade mig ang soffbordet och är nu GALET KÄR i mitt nya som jag fick idag :D 24 april. Nuuuuu så har äntligen även matbordet kommit 15 juni-13 och jag är lika galet käääär i det <3<3<3 Var ute efter lite lantligt/industri-chic, men fann inga som föll mig i smaken, så dessa bord har jag alltså designat själv med hur jag exakt ville ha dom och den "snälla snickarn" är gudomligt duktig och förstod precis min tanke... :) Är du intresserad av att få liknande bord, eller en skänk, sängbord etc där du oxå såklart kan välja färg/form och mått precis hur du vill.. Kontakta mig för o...

Äntligen efter hela 9 veckor så kom soffan, dock fick vi riva en mindre vägg med skjutdörrar i hall för att den maffiga pluffsen hade ngn chans att komma in, men det var på håret .... phuuu :O) Vårt nya soffbord måste vi vänta med tills april då Mio inte har det inne förrän då :( Väntar även tills dess med nya gardiner så det blir lite nytt...Ska oxå nu till våren inhandla en massa rekvisita i ngn färg, tror det blir rosa och sedan ev limegrönt... Fler bilder av vår renovering ser ni i mina andra album.

sovrum,säng

2011 09 20 NYTT Sovrum igen Blev så trött på det Turkosa och stela i sovrummet, men nu Såå varmt och mysigt det blev.... :) 2011 01 Äntligen är sovrummet "nästan" klart. Då vi har ett mindre sovrum fick det bli egengjord sängram, plyfaskiva fästes i vägg, spackel och slipning + tapet på den oså lite egengjorda saker på tavellisten. Det ska även upp en av mina tavlor på vägg bakom klädhängaren + nya gardiner och ev en väggtext ovan sängram.

22
33
vardagsrum

OBS! Bilderna får inte kopieras eller användas för varken personligt eller offentligt bruk. Hejsan! Här ser ni lite vad jag sysslar med :O) Bostäderna som visas är stylade inför visning och försäljning. Homestyling-online utförd av kunden/säljaren i samarbete med oss där de fått en åtgärdslista på vad som bör tas bort/läggas till... Bilder även på homestyling utförd av oss på plats i samarbete med Inspireda Homestyling.

61
12

Detaljbilder

13
19