cafyr

 • Kön: Kvinna
 • Ålder: 45
 • Land: Sverige
 • Boendetyp: Villa
 • Antal vuxna i hushållet: 2
 • Antal barn i hushållet: 2
 • Sysselsättning: IT
 • Intressen: Inredning, sy, måla möbler, trädgård och självklart min familj
 • Inredningsstil: Vitt, shabby chic, new england, gammalt möter nytt, marint
 • Renoveringserfarenhet: Medelmåtta
 • Inredningserfarenhet: Glad amatör
 • Senast inloggad: 4 jun
 • Medlem sedan: 2009-05-04
 • Inlägg i forumet: 2

cafyrs album

skänk,före och efter,gammmal,lantligt,vitt,antik,före & efter,stuckatur

Här lägger jag upp bilder på tex möbler jag målat om. Har fler projekt som inte är klara men jag lägger upp vart efter som. Har även ett album med annat pyssel jag gör som heter mina pyssel. Hoppas jag med detta kan ge Er mod att våga måla om gamla möbler och/eller ge er tips på pyssel att göra. Tycker jag får så mkt insiration när jag kikar in i era allbum :-)

new england hus,new england stil,colonial style,husbygge,myresjöhus,husfasad

Nu har vi sålt vårat gamla hus( se de andra albumen), köpt drömtomten och valt ett New England hus som vi under hösten kommer se växa fram. Huset blir ett tvåplanshus på 180 kvm, 90 på vardera plan. Beräknad inflytt blir v 8 2014. Kommer här att lägga upp bilder på bygget, tomten, de val vi gör men också bilder på inredningen som får växa fram vart efter som. Vill du veta mer om husbygget eller annat är du hjärtligt välkommen att skriva till mig eller titta in på min blogg som jag uppdaterar ofta (se adress på bilderna).

barnrum,pojkrum,vimpel

Här lägger jag upp lite pyssel. Det kan vara nått jag målat eller sytt. Älskar att pyssla :-) Kanske ni kan få någon idé till något? Tycker jag får så mkt inspiration och ideér av er andra :-) Kika gärna in i mitt album före och efter där jag målat om gamla möbler

64
29
hus,villa,altan,husfasad

Bygget är klart, se bilder överst, nedanför dem lite om bygget som har varit mellan 2009-2012. Så nu när vi är klara så kommer vi sälja. Galet men det är väl så man brukar säga! Ligger på hemnet på Ingarö Här kommer jag lägga upp bilder på huset, altanen och trädgården. Det sistnämda får växa till sig med åren, just nu hinner vi inte med det. Vi har påbörjat ganska omfattande tomtändringar samt poolbygge och det "beräknas" bli klart till hösten 2010. Eller 2011 :-) Här har jag också lagt in lite bilder på en del frybenta grannar som i princip dagligen kommer och hälsar på :-D

växasäng,vimpel,lapptäcke,barnrum

Här kommer sonens sovrum att växa fram. Har endast några bilder inlagda än så länge. Fler möbler skall in och väggar prydas liksom fler vackra detaljer får smycka rummet vart efter som. Just nu målar jag ett gammalt linneskåp och en kryddhylla som skall in i rummet. Skall sy ett lapptäcke och en del kuddar också.

42
43
sänggavel,huvudgavel,dörr,gammal dörr,stuckatur,romatiskt

Sovrummet och övre hallen.

24
10
bastu

Här kommer jag att lägga upp bilder på badrummet.

18
20
murad spis,urna på fot,urna,chabby chic

Här är bilder från köket/matsalen/öppna spisen och den gamla delen av huset. Mestadels är möblerna köpta på blocket och ommålade. Har fyndat en hel det på loppisar och/eller tradera. Stilen jag tycker om är vit, romantisk, lantligt och shabby chic.

52
70
plafond,komapssros,lampa

Bilder från hallen, ommålade IKEA möbler mm

6
10
vitrinskåp,möbelgrossen. marint,new england

Här kommer jag att lägga in bilder på vårt nygjorda vardagsrum. Vi har rivit en vägg för att öppna upp lite och möblerna har tagit plats. Nu åter står bara lull-lullet.

19
18
barnsäng,växasäng,utdragssäng,barnmöbler,1800-tal

Nu skall jag börja inreda Rasmus sovrum. Väggen är färdigmålad och nu skall jag ta mig an en underbar gammal antik säng jag hittat på blocket. Sedan kommer jag att sy ett lapptäcke och några fina kuddar till. Har målat en del tavelramar mm som skall upp. Färgerna kommer att gå i turkost, petrolium, orange och kalla bruna färger. Vill även passa på och tack Erika för bilderna du mailade mig på ugglorna. Erika har denna fototapet i sin son Kevins rum. album 8127

37
32