gavagai

  • Ålder: 39
  • Land: Sverige
  • Boendetyp: Lägenhet, hyresrätt
  • Antal vuxna i hushållet: 2
  • Antal barn i hushållet: 2
  • Senast inloggad: 2014-10-16
  • Medlem sedan: 2010-10-30
  • Inlägg i forumet: 28

gavagais album

Äntligen har vi bestämt oss för att ta tag i vår balkong, som hittills mest fungerat som avstjälpningsplats för diverse skräp. Kanske är det lite sent på säsongen, men vi hoppas på soliga sensommardagar. :-) Jag lägger upp nya bilder allteftersom arbetet fortskrider och tar gärna emot alla tips om hur vi bör fortsätta.

8
2
No-picture

När vi tog ner en hylla som hyresgästen före oss satt upp i badrummet, så blev det sådana här skador på väggen. Den plastiga väggfärgen lossnade alltså i flagor. Vi ska fråga hyresvärden om de kan fixa till det, men det är ju inte säkert att de går med på det, om de menar att vi har orsakat skadan. Hur gör man annars? Måste vi måla om hela väggen? Den större skadan är ca 5x3 cm, och färgen runtom hålet sitter liksom inte heller helt fast i väggen längre (lösa kanter). Tacksam för all hjälp!

0
2
No-picture

Det är svårt att föreställa sig golv som inte är lagt än, och vi har aldrig stått inför att välja golv förut, så snälla, alla synpunkter är jätteuppskattade!

0
2
No-picture

Vi vet inte riktigt hur vi ska möblera vardagsrummet i vår nya lägenhet. Vi tänker oss en stor grå soffa (som vi redan har), ett mörkbrunt skriv-/data-bord (som vi har) och IKEAs Bestå-hyllor i valnöt (som vi tänkte köpa). Vi har också en stor orange sittsäck, men kanske byter vi ut den mot en fåtölj istället. Rummet är 5.20x3.50m, vilket inte är jättestort, och det riskerar att bli lite trångt med alla möbler. Jag har i alla fall ritat upp två förslag nedan, och vore jätteglad om ni ville kommentera dem! Möblerna är inte helt skalenliga, men ungefärliga. Kom gärna med helt nya förslag/idéer också! Vi har fortfarande inte bestä...

0
2
No-picture

Ska försöka beskriva lite mer detaljerat och hoppas på svar. Jättekul om någon har idéer, för vi behöver hjälp.Vi flyttade in i vår fina hyresrätt i somras, och vi ska få de allra flesta golv och tapeter utbytta, eftersom de var/är i dåligt skick. Jättekul, och svårt att välja. Vi vill nog ha laminat, och funderar på skifferlaminat i köket och någon av eklaminaterna i de andra rummen, eller ska hallen också vara skiffer? http://www.uppsalahem.se/Hemshoppen/Sortiment/Golv/Laminat-Sum/ Vad passar egentligen bäst med planlösningen (se nedan)? Hur ska man tänka för att få det att flyta genom lägenheten och inte se konstigt ut. Kök...

0