katta76s album

paviljong,altan,trädgård

Har fotat lite i trädgården. Vi har så stor tomt och inget var gjort innan vi flyttade in. Det var mest en stor gräsmatta. Jättemycket kvar som jag vill göra, men nu har har iallafall börjat lite smått. 2010 Har hänt en del i trädgården, bl a nya rabatter, nytt trädgårdsland, ny uppfart mm 2011 Det händer en del - nya land, potatisland, ny altan och nya gångar. Man ska inte vara sysslolös *Ler*

82
15
ommålning,före och efter,före- och efterbilder,husvagnsrenovering

I våras så köpte vi en gammal husvagn - Hobby Prestige som var född på 80-talet. Allt gick i brunt, tyger, luckor, golv - ja allt! Så kunde vi inte ha det när vi ska åka runt i sommar. Man måste ju trivas när man bor i den! Så jag återanvände färg jag hade hemma - grått i olika nyanser. Hade golvfärg kvar sen tidigare som räckte precis. Och till dynorna hittade jag billigt möbeltyg på nätet som också gick i grått. Jag målade luckorna, väggarna och golvet och klädde om alla dynorna med min sambos hjälp (det var det värsta med allt) Hade gammalt tyg som jag sydde nya gardiner av. Sen var jag en sväng till Ullared och införskaffade...

24
2
skafferi,vit,shabby chic,före-efter,text,skåp

Har mycket projekt på gång hela tiden hemma. Mina loppis fynd och andra fynd görs om och blir till mitt eget. Här är några bilder från allt som har blivit vitt istället :9 Har även lagt in före-efter på renoveringar som skett i huset.

38
36
altan,soldäck,uteplats

Gubben har varit flitig och byggt oss en altan nu under våren. Det blev ett soldäck med skärmväggar och en upphöjning med en paviljong. Skönt att slippa sitta på gräsmattan och fika.

22
4
klockor,urtavla,shabby chic

Vad vore hemmet utan alla fina ting man samlar på sig under åren. Här kan ni kika lite på mitt ögongodis jag har hemma hos mig. Vill ni se mer så finns det under mina andra album. Är bara en amatör så klaga inte på mina bilder *Ler*

47
10
väggord,hall

Vi skulle bara sätta in pardörrar nere i hallen, men allt slutade med att vi målade om och satte en fondvägg. Hittade lite före bilder från när vi flyttade in, så här kommer lite före.-bilder Nu är det bara pardörrarna kvar att måla sen är hallen klar.

20
6
växter,tecken

Detta var det första projektet som vi började med nästan på en gång när vi flyttade in i april-08. Det var bara att börja från början med detta rum då vi slängde ut rubb och stubb. Även golv väggar och tak.

46
22
väggord,barnrum,flickrum,loppisfynd,hylla

Här är min minsta dotters nya rum. Hon bor inte där ännu för hon är bara 2 månader och sover inne hos oss med sin säng. Passat på att göra i ordning nu innan hon ska flytta in :) Har inte satt upp några hyllor eller så för jag vet inte vart jag ska ställa sängen ännu.

23
10
kuddar

Vi ska sätta igång och renovera sovrummet är det tänkt nu till hösten. Och så var jag inne på blocket häromdagen och letade ny säng. Hittade denna. Ska måla den vit är det tänkt. Har sett så många fina sängar här inne som jag blev inspirerad av. Så nu ska det fixas... --- Nu är jag nästan klar. En sista strykning sen så ----- Vi tog in sängen för att se hur det blev. Men den ska ut nu igen för vi ska tapetsera och flytta en vägg och lägga nytt golv här till hösten.

16
30
tallrikshylla,flickrum

Detta blev min äldsta tjejs nya rum. Som från början var sonens rum. Men han flyttade er en våning och vi gjorde om tjejens rum. Min pojk ville ha stjärnor i sitt rum och då vill tösen me ha det. Så då blev det två stjärnrum. Här tapetserade vi och målade taket och golvet vitt.

8
1