Inspirerande vardagsrum

Vardagsrum, kök, matrum, hall

fårskinn en gåva till min minste son som nu ligger framför kaminen

Hemma hos oss

Vardagsrum i öppen planlösning mot köket

Vårt hus

Besök gärna min blogg; http://svartpavitthemma.blogspot.se

Vardagsrum New England

Vardagsrum med soffgrupp från Ilva, bord från Oceanhouse, Barcelonafåtölj och tripodlampa från Lampbutiken. Väggorden köptes in i Gävle på en butik som numera är nedlagd.

Inspiration från ellos.se

Populära hemma-hos-album på vardagsrum

Hemma hos StyleRooms medlemmar.
vardagsrum,öppenspis,svartvitt

Ljust och luftigt vardagsrum. Vit/svart-bas med svartbruna inslag. Till det leker vi med accentfärger. För tillfället är det grönt som gäller.

9
soffbord,koffert,höst,rustikt,new england,amerikanska flaggan,stars and stripes,vardagsrum

::: Nya bilder ligger alltid överst ::: Vardagsrummet som har öppen planlösning mot köket är inrett i New England-inspirerad stil på sommaren och i Rustic Chic stil på vinterhalvåret. Grunden är klassiska möbler, jordnära färger, rottingdetaljer och en ohyvlad,vit, brädvägg som fond. Beroende på årstid byts blå-vita textilier ut mot mörkbruna, virkade filtar mot pälsplädar, åror mot skidor osv. Min främsta inspiration hittar jag hos Artwood, främst på grund av deras fenomenala styling. Inspiration kommer även från bl.a Newport, Restoration Hardware, Pinterest och bloggar. Titta gärna förbi min blogg (Fasonblog) där jag delar f...

vardagsrum

När vi nu var klara med vårt hus... Hittade vi ett annat! vårt drömprojekt! En gård med lite skog. Huset behöver massa av kärlek och omvårdnad för att bli som vi vill ha det. Men nu har vi börjat! Huset är ca 180-200 kvm så vi får ta en bit i taget. Vi tog över 2009-05-28, och då började vi riva. I stort sett har vi bara kunnat bevara timmerstommen och grunden som huset står på... Resten är nytt:-)

Nya hemma-hos album

Ny inspiration uppladdat av StyleRooms medlemmar.

I detta album får ni se bilder från olika rum i vårt hus. Köket, vardagsrum, sovrum och inglasningen och . Det mesta bilderna är närbilder på stilben.... Och om ni tittar på de äldre bilderna jag lagt ut på vårat hem så märker ni snart att här görs det om hela tiden....jag tycker om att flytta om fixa och greja på med inredningen....

16
vardagsrum

Efter 15 år är det dags att säga hej då till vårt hus! Det har genomgått en totalförvandling under dessa år, då allt var originalskick från 1972. Fasaden var gul och brun och gav ett trött intryck. Vi har målat allt vitt för att få en enhetlig känsla, både invändigt och utvändigt. Bilderna kommer från mäklaren.

14

Min syster och jag har fått ärva vår fasters kolonistuga i stockholm. En fantastisk trädgård med n uppsjö perenner jag inte känner. Och en mysig stuga på 25kvm att husera i. Vi har redan gjort om endel och mer blir det.

6
1
vardagsrum

Skulle kalla vår stil en blandning av kolonial och skandinavisk. Vit bas, svarta detaljer och lite guld och silver på det!

1
1

Skrivet om vardagsrum

Läs om vardagsrum

Från moodboard till verklighet

Knaada

Bloggat av Knaada SE

Publicerat för sen

Små små detaljer

emmanorn

Bloggat av emmanorn SE

Publicerat för sen

Fyndat snurr!

annastenberg

Bloggat av annastenberg SE

Publicerat för sen

Flytta in hemma!

emmanorn

Bloggat av emmanorn SE

Publicerat för sen