Inspirerande vardagsrum

Vardagsrum New England

Vardagsrum med soffgrupp från Ilva, bord från Oceanhouse, Barcelonafåtölj och tripodlampa från Lampbutiken. Väggorden köptes in i Gävle på en butik som numera är nedlagd.

Inspiration från ellos.se

Populära hemma-hos-album på vardagsrum

Hemma hos StyleRooms medlemmar.
vardagsrum,kuddar

Möbelrenovering & inredning hos oss Fler bilder på instagram @loppisverkstan

hall,öppen,spis

Här är vårt vardagsrum som sitter ihop med matgruppsdelen i öppen planlösning. Vi bor i ett 60-talshus som vi gjorde en total makeover på så vi flyttade in 2006. Jag gillar att ha det stilrent med knorr! Inte mycket för puttinutt och romantik, svartvit grund med detaljer i trä, rost, betong, glas, det är jag! Får gärna vara lite retro-touch lite här och där också. I vårt vardagsrum som sitter ihop med matdelen ser det sällan likadant ut alltför länge. Mindre möbler och detaljer byter plats ofta i vårt hus och det är en liten sport att förändra med det man har tycker jag. Välkommen in!.

rotting,matplats,utemöbler,porch,veranda,new england,rustic,altan

När vi köpte huset var det första vi gjorde att måla det vitt och bygga till en stor veranda som löper runt två sidor av huset. Sommaren 2014 byggde vi till ett ordentligt tak över verandan, vilket har slutfört förvandlingen från faluröd villa till en New England inspirerad gård.

Nya hemma-hos album

Ny inspiration uppladdat av StyleRooms medlemmar.
kök

Ingen beskrivning

1
vardagsrum

Flyttat till hus igen efter 6 år i lägenhet. Blandad stil med lite modernt och en del äldre saker.

17

Ett högt bord som blev ett soffbord, kapade av benen lite, bordet som var i furu målade jag vitt som jag sedan slipade.....

1
vardagsrum,whiskey och whisky,glencairn,whisky

Detta är min del i huset där man bara kan sitta å umgås. Dricka en kopp kaffe eller nått starkare. Där finns ingen tv eller andra störande ting. Detta rum har på 10 år varit allt från sovrum, tvrum, gym, datorrum.. Men nu har det formats till husets mysigaste rum.

13
1

Skrivet om vardagsrum

Läs om vardagsrum

Sakta men säkert

emmanorn

Bloggat av emmanorn SE

Publicerat för sen

Från moodboard till verklighet

Knaada

Bloggat av Knaada SE

Publicerat för sen

Små små detaljer

emmanorn

Bloggat av emmanorn SE

Publicerat för sen

Fyndat snurr!

annastenberg

Bloggat av annastenberg SE

Publicerat för sen