Alla möjligheter till ett skräddarsytt hem

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 827 besök

Detta är sponsrad inspirationfrån Trivselhus

Klassiska och väl avvägda husformer är önskedrömmen för många! Något skräddarsytt ska passa perfekt, hålla länge och skapa en lyxig känsla. Oavsett om det handlar om en kostym eller ett hem. Utgå från att allt är möjligt. 

Image title

Klassiska och väl avvägda husformer är önskedrömmen för många!

Image title

Stramt kubistiskt formspråk är det rätta för andra. Oavsett vad du gillar så finns det möjligheter för alla smaker och behov.

En husdesigner är mån om att resultatet av ett skräddarsytt hus blir både funktionellt och estetiskt bra. 

Image title

Bilden från Trivselhus husdesigners.

Stil

Med en personlig och sammanhållen stil blir huset vackrast. Stilen ska passa de människor som ska bo i det och att ut- och insidan hänger ihop designmässigt i både stort och smått. Här ett modernt badrum med kundens egen touch för personlig stil.


Image title

Funktion

Väl genomtänkta hus fungerar i vardagen. De ska vara enkla att möblera och har bra förvaring. Här exempel på generöst dressingroom.

Image title

Rumslighet

Tydliga rum, gångstråk och ljusflöden gör huset naturligt tilltalande. Kombinera rymd, genomsikt och generösa ytor med tydlig rumslighet och uppdelning mellan olika funktioner. 

Image title

Image title

Harmoni

Väl avvägda proportioner skapar harmoni. Det åstadkommer vi bland annat genom att huskroppen passar med takets utformning och att större hus delas in i flera matchande huskroppar. 

Helhet

Det är helheten som skapar ett hem. Designa ert hus efter tomtens unika förutsättningar och ser till att helheten fungerar med allt ifrån tomtplanering till innerdörrar som matchar husets stil.


Image title

Samla dina drömmar!

Testa Trivselhus Designvärden som en ”checklista” i jakten på drömhuset! Beställ gärna en scrapbook från Trivselhus hemsida och börja samla inspiration som matchar dina drömmar! 

Image title

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg