Ändra om i barnrum med loppisfynd

JennyL

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 2020 besök

Image title

Så kom då den dag då dottern frågade efter ett skrivbord till hennes rum. Jag kan tycka att det är aningens svårt det där med skrivbord i barnrum. För det mesta åker pysselböcker och läxböcker fram på matbordet i närheten där vi föräldrar är. Dessutom ändras önskemål om möbler och inredning lika snabbt som de växer och utvecklas. Hur mycket pengar ska man lägga på inredningen i ett barnrum egentligen?

Image title

Vi kom fram till att loppis var det bästa alternativet denna gång och hade turen att hitta ett brunt litet bord som var perfekt i storlek. Vi målade det grått och satte på nya knoppar. För ca 150kr och ett par timmars jobb har hon nu fått sin egen lilla hörna. Med så små medel gör det inget om hon kommer med nya önskemål om ett par år!

Image title

Image title

Jordgloben är ett annat loppisfynd som passar lika bra i ett vardagsrum som i barnrummet. Dessutom blir det här en perfekt nattlampa!

Image title

På väggen har vi satt upp små fjärilar i olika storlekar som vi klippt ut och vikt lite på mitten. Roligt DIY-projekt att göra tillsammans med barnen och dessutom fin väggdekoration i ett barnrum!


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg