Antik grekisk olivurna på dagens loppis!

Gabriella

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 3334 besök

Så var det äntligen dagen med ett stort D kommen, då den antika loppisen skulle genomföras i Avesta! Uppe med tuppen och 20 mils bilfärd med förhoppning om att få tag på de där fina sakerna som visats av tre konton på Instagram under flera veckor.

Loppisen började kl 10 och jag kom fram 10 över... Vilken miss! Det visade sig att man hade köat i över en timme innan öppning. Mötte personer på väg därifrån bärandes med precis de saker jag spanat in. Hmmm.... Nästa gång ska även jag vara ute i god tid innan. Fick iaf tag på en av den där antika grekiska olivurnorna jag så mycket ville ha. En underbar höstdag, så fina saker och trevliga personer att prata med. =) 

Loppisen var på @villasmedsbo vackra gård.

Image title

Image title

De saker jag var specifikt ute efter kommer från antikhandlaren @c.i.a_cederbergs_interiors som åker världen runt och köper in interiör och antikviteter till olika inredningsbutiker och antikvariat.  

Dessa sifoner, så fina. 

Image title

Image title

Alltså de här större olivkrusen på ställning är ju to die for...

Image title

Känns urnan igen?

Image title

Träbackarna med de gamla glasflaskorna var nog det som var absolut mest populärt och zinkkorgen för oliver. Den hade jag gärnat velat ha.

Image title

Image title

Så var det dags att åka tillbaka hem med min fina olivurna och sifon.   

Image title

Så fiiin!

Image title

Image title

Ser så fram emot fler loppisar med det där alldeles extra! Ibland har man tur att komma på en loppis med saker man verkligen gillar.  

Hälsningar Gabriella

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg