Är rostfria vitvaror påväg ut?

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 4049 besök


kylskåp,smeg

Det pågår just nu en diskussion i forumet om rostfria vitvaror är påväg ut. Jag blev nyfiken och ställde frågan till Mikael som jobbar med vitvaror på Tretti.se och fick detta svar tillbaka:

-Rostfritt är fortfarande väldigt populärt. Det har dock dykt upp lite ”roligare” vita produkter som fångat en hel del intresse men rostfritt är stort. Vitt är populärt igen men det är kanske inte riktigt de vanliga traditionella produkterna som är heta vid ombyggnad av hela kök. Många kunder köper en ny maskin för att ersätta en gammal och då köper många samma färg som tidigare dvs vitt i de flesta fall. Så vitt är stort men allra störst bland ersättningsprodukter.

Bland folk som bygger ett nytt kök dominerar rostfritt fortfarande. Men om man t ex tittar på färgtrender på bildar är vitt mycket hetare nu än vad det var för 10 år sedan. Så vi får se vad som händer i och med att tillverkarna utvecklar designen.

-Gällande kulörer så märker man att det finns ett stort intresse för annat. Folk är mer öppna idag för lösningar som sticker ut och jag tror det kommer vara en fortsatt trend.

Tack Mikael för att du tog dig tid att svara!

Fortsätt gärna diskutera detta i vårt forum http://www.styleroom.se/inredningsforum/3323-%C3%84r-rostfria-vitvaror-p%C3%A5v%C3%A4g-ut%3F

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg