Att sätta guldkant på tillvaron

Jezz

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 2661 besök

Japp, jag har också trillat dit. I guld/mässings/kopparträsket alltså! Trenden med varma metaller, såsom guld, mässing och koppar, har ju funnits ett tag nu. Jag har dock inte varit helt såld på dessa toner, men nu har alltså även jag fattat tycke för dem. Plötsligt stör jag mig grande på våra blanka "silver"detaljer och börjar smida planer på att ge både den ena och andra en omgång med guldsprayburken...

Först ut att genomgå en uppgradering från kall metall till varm, var vårt adventsljusfat med tillhörande 1-4-siffror. Både fat och siffror blev varmt guldiga, men när jag satte dit ljusen, klämde fast siffrorna och pyntade med mossa kände jag lite "hold your horses" nu va! För en som precis börjat digga guldet blev det lite too much med både guldfat och guldsiffror, så istället plockade jag fram ett gammalt svart fat som får göra guldsiffrorna sällskap.

Image title

Den här guldiga, glittriga och minst sagt kitchiga renen köpte jag på TGR häromdagen. Jag tycker att den är en häftig kontrast till den mörkgrå ull-löparen på bordet och sådär lagom julig. Krukan intill fick sig också en släng av guld, i och med att jag placerade ett guldlock från en glasburk som botten.

Image title

Även vårt renhorn har fått guldfeber, i form av en ljusslinga med guldstjärnor från Indiska. Urgullig om ni frågar mig! Och batteridriven, så man är inte beroende av nåt eluttag. Klart Rudolf måste få vara lite julpyntad! :)

Image title

Har ni också drabbats av guldfeber?

Nu dags att nanna kudden här hemma. Må väl och natti natti!

/Jessica

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg