Belysning , en stor del av inredningen.

Happy1

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 1824 besök

Image title

För att få inredningen att kännas bra eller helst perfekt krävs det bra belysning.  Många olika ljuskällor med olika funktioner och styrkor. 

Image titleHär i vårt kök har nu taket fått belysning  ovanför hyllan och det blev helt underbart.  Här kan vi dimma för arbetsbelysning eller för mys och rikta åt det håll vi önskar. 

Image titleI vitrinskåpen har vi små ledlampor som markerar skåpen fint . Ovanför bänken hänger en taklampa då vi behöver bra ljus för tex läxläsning och pugg. I fläkten finns naurligtvis lampor för matlagning. I två av lådorna finns snart automatiskt ljus när man drar ut lådan från ikea. 

Image titleI fönstren byggde vi in små spotar som verkligen ger mysig belysning och det ser hemtrevligt ut från utsidan. Vi är så nöjda med belysningen här i köket och med alla elutag som vi planerade in. Hela 7

Image title

 st dubbla har vi här i köket . Innan hade vi 2. Naturligtvis tänder vi massor med levande ljus för ännu mer mysfaktor också men mitt tips är tänk på belysning och elutag vid din renovering . Slut resultatet får då den extra lyxfaktorn och det blir enkelt och bekvämt. . ha en mysig kväll / Anna Maria 

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg