Belysning i mörka november

JennyL

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 1138 besök

Nu när höstlov och Halloween är förbi känns det mer tillåtet att planera och längta till julen. Saken är den att det är mindre än 4 veckor kvar till 1:a advent så det börjar med andra ord närma sig!

Image title

Advent är en härlig och mysig tid då vi får hänga upp adventsstjärnor samt ställa fram adventsljusstakarna. Men vad gör vi fram tills dess? Halloweenlyktorna har slocknat och mörkret utomhus letar sig in i våra hem...

Image title

 Jag kan tycka att det är lika viktigt att ösa på med mysbelysning nu i mörka november som i december. Dock vill jag vänta med julbelysningen men tänder så mycket ljus som jag bara kan samt frossar i ljusslingor i alla dess slag. 

Ljusslingorna hänger jag runt speglar, lägger i glasburkar, hänger i mörka hörn samt över barnens sängar som nattlampor. 

Image title

Och om några veckor ska jag gå igenom julbelysningen för att kontrollera om det är någon lampa som måste kompletteras inför advent. Dessutom ska jag lägga lite mer fokus på belysning ute i trädgården i år. Tror minsann att det får bli fler blogginlägg om julbelysning!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg