Detta skedde med toaletten

Knaada

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 3892 besök

Först ut i renoveringen av vår 20-talsskola var en av toaletterna. Viktigt att få klar tidigt för oss som redan hade flyttat in våra kontor i huset.


Image title


Image title


Från början var detta två toaletter med sänkt tak och blå skivor på väggarna.


Image title


Den marrokanskinspirerade tapeten kommer från Ellos, panelen är skivor från brandéns och på golvet ligger en plastmatta från Forbo.


Image title


För att få rätt balans mellan "offentlig" toalett och gammal charm har jag sedan valt att blanda rostfritt med loppisfynd och ett traditionellt fasat kakel.


Image title


Image title

Porslin och blandare är nytt och noggrant utvalt för att ge rätt vibbar med gammaldags stuk men samtidigt modernt och praktiskt.

 


En engreppsblandare är ju verkligen ett måste på en sådan här toalett. 


Image title


Nu börjar det bli dags att tänka på nästa toalett som ska renoveras, samma stil eller något helt annat? Den ligger i källarvåningen och behöver inte kunna knytas ihop med denna. Äntligen är det slut på helgerna så att vi får börja jobb igen! :)


Image title


Det här inlägget är ett av många som visar resultaten av dom renoveringar vi har gjort under 2014. Nästa inlägg kommer att handla om en av skolkorridorerna som har blivit lounge/fikarum.Vill du kika på tidigare inlägg så hittar du dom här:

Gamla skolmatsalen >

Min arbetsstudio >

Vårt kök hemma >

Vårt vardagsrum hemma >Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg