Diy - klädhängare till barn

baraetthem

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 5852 besök


Image title

Det finns så mycket man kan göra på egen hand. Som också ibland är lite roligare att ha just för man vet vem som gjort den. Behöver inte ta så mycket tid och framför allt inte kosta speciellt mycket. Image title

I det här fallet har min sambo gjort en klädställning till vår yngsta dotters rum. Dels för att jag tycker det är så roligt att få kunna ha hennes små söta plagg hänga framme den korta tiden hon har just dessa små storlekar. Så tråkigt att gömma dem i byrån när de ändå ska plockas undan snart då det blivit för små. 

Image title

Och dels för att jag tänker att hon säkert kommer tycka det är roligt att kunna hänga fram sina egena favoritkläder där sedan. Jag själv hade ju älskat denna när jag som liten lekte klädaffär, och kanske mycket troligt att mina tjejer också kommer göra det.Image title

Och när det ännu inte kryllar av möbler och leksaker i bebisrummet så är det både en praktiskt men också så passande möbel hos henne. Som går att pynta med söta bebisplagg i olika fina färger. 

Image title

Det fina med en klädställning är ju också att det inte finns någon rätt mall att gå efter. Det går att göra den hur enkel eller avancerad som helst. 

Så ett tips till barnrummet, på DIY-vis:)

Må så gott!

/Fredrika

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg