Favoritkorgar och diamant till granen

Jezz

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 4673 besök

Korgar kan man väl aldrig ha för många av va? Perfekta för förvaring av tidningar, filtar, leksaker eller som blomkrukor. Här är några av mina favoriter som finns hemma hos oss just nu.

Denna korg föll jag verkligen pladask för när jag såg den, älskar kombon svart och natur. Just nu agerar den blomkruka. Finns att köpa hos till exempel Afroart.

Image title

Image title

Här är en annan favvokorg som för tillfället fungerar som blomkruka. Märket är underbara House Doctor och korgen finns i två storlekar. Detta är den mindre varianten och finns att klicka hem från Rum21.se.

Image title

Det här är vår "napp- och kaninkorg" där vår son lägger sina nappar och sin gosekanin när de inte används. :) Kommer från Åhléns (jag kunde dock inte hitta den på deras hemsida nu när jag kikade).

Image title

Image title

På tur att flytta in hos oss är en ny tvättkorg och här är två jag gillar. Den övre från Afroart och den nedre från Åhléns.

Image title


Image title


Tvättkorgen ska stå i hallen, så den ska inte bara var praktisk, utan även snygg... :) Jag gillar nog Afroarts lite mer, men prisskillnaden (Afroarts 999, Åhléns 349) kommer göra att jag väljer Åhlénskorgen. Jag såg förresten att Åhléns fått in suuuuuperfina julgranshängen, som jag bara måste hinna införskaffa innan de tar slut. Vad sägs om den här diamanten?

Image title


I just love it!!! Must have helt enkelt! Men tills jag införskaffat några sådana samt en ny tvättkorg får jag drömma om dem, för nu säger jag natti natti.

Trevlig helg!
/Jessica


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg