Senaste diskussionerna

Förvaring under trappa

Förvaring under trappa

carinakristinabergman
carinakristinabergman , 8 jul

Tips på förvaring under en svängd trappa?

JosefinOgarp
JosefinOgarp

Jag hade nog valt att platsbygga en byrå med massor av hyllor, något i stil med denna: http://pin.it/KU6qKBU 😄
Etta med dålig planlösning

Etta med dålig planlösning

MinnaG
MinnaG , 16 maj

Hej! Jag och min kille flyttar snart in i en etta på 28 kvm. Jag har ingen aning om hur vi kan inreda denna. Har ni några idéer?

mona moilanen, 22 aug

har gjort iordning en ett på 33 kvm så här gjorde jag ,hoppas jag kan lägga till bilder

Blossa glöggflaskor

Likor
Likor , 2012-09-17

Någon som har blossa glöggflaskor att sälja? De jag söker efter är den glögg som kommer ut varje år sedan 2003. (750ML) De flaskor som jag inte har är 2003 Pomerans 2004 Vinteräpple 2005 Hjortron & Armagnac 2006 Lingon & Enbär 2007 Havtorn & Kanel 2008 Blåbär 2009 Clementin...

skyttek
skyttek

Jag har en stor flaska 2004 plomberad som jag kan sälja för 1500:- alt högstbjudande. Köparen betalar ev frakt, finnes i Västernorrland och jag har bubbelplast:)
Lampa ikea semi pendel

Lampa ikea semi pendel

Sofieangelica
Sofieangelica , 2014-10-07

Har en lampa från IKEA liknande klassikern semi pendel gjord av Claus Bonderup och Torsten Thorup. Vet dock inte om detta är "Lento" (1988) eller "Trumpet" (1977) från IKEAs sortiment. Bilden är lånad från google då min ligger nerpackad i källarförrådet. Skickar gärna bilder vid intresse :)

Eva Holst, 19 okt

Denna IKEA-lampa är original. Den är designad av Claus Bonderup och Torsten Thorup och producerades endast för IKEA en kort period. Nu GUBI och innan vet jag inte. Jag köpte en i början av 70-talet. När den såldes på IKEA hade de ensamrätt. Hälsning Eva Holst
Keramik kork med veke?

Keramik kork med veke?

San-Quentin
San-Quentin , 2010-07-31

Hej! Jag skulle behöva hjälp med att veta vad dessa heter... Det är som en keramik kork som man sätter en veke eller snöre i.. sen har man olja i flaskan så det blir som en oljelampa:) vet inte riktigt hur man ska förklara annars.. men bilden visar.. Sedan om någon vet var man kan få tag i dem?...

sagolunda
sagolunda

Jag har massa såna nya korkar med veke på hemma om du vill köpa?
Vad heter tapeten?

Vad heter tapeten?

Anil72
Anil72 , 14 okt

Hej! Letar efter denna tapet till mitt kök, men kan inte hitta namn eller märke. Är det någon som vet var jag kan hitta den?

Läs diskussion

Inredare med ett stort hjärtta för ditt hem!

monikaszabo
monikaszabo , 14 okt

Läs diskussion

Taklampa

Taklampa

Sandraw
Sandraw , 12 okt

Tips på taklampa över nya matgruppen? Och andra förbättringar?

Läs diskussion

Hjälp med vardagsrum

Hjälp med vardagsrum

jossos
jossos , 9 okt

Vardagsrummet ser rätt dött ut just nu. Har en stor rund spegel Ø110 som ska upp. Har 2st tavlor 70x100, även 2st 50x70. Allt ska såklart inte upp, utan frågan är vad passar? Vart ska spegeln sitta, och vad ska sitta bredvid spegeln? Tar gärna emot tips..

jossos
jossos

Tack för många bra tips! Ska absolut fundera på en skiva bakom soffan 😍.

Söker en sida som jag har glömt namnet på

hejajamal
hejajamal , 6 okt

Ja, som rubriken leder. Jag har glömt namnet på en inredningssida. Sidan hade lampor och lite möbler om jag inte minns fel. Inredningen hade lite art deco stuk och det var mycket mässing/guld. Priserna var riktigt bra. Känner du igen detta så snälla skriv!

Läs diskussion

Efterlyser FRÄN skohylla i string från IKEA

Efterlyser FRÄN skohylla i string från IKEA

Hapenny
Hapenny , 2012-12-21

Söker FRÄN skohylla helst i rött, men svart går också bra. Jag har en röd hatthylla och det skulle bli så fint i min hall. Tyvärr som massa annat fint har ju IKEA slutat tillverka denna.

Reyza, 5 okt

200 norske kr per stykk.
EFTERLYSNING! IKEA Skohylla (se länk)

EFTERLYSNING! IKEA Skohylla (se länk)

Elbe
Elbe , 2011-02-08

Jag önskar köpa en skohylla som denna (eller liknande) Viktigt att den inte överstiger 50 cm i bredd. Hör av er! //Elin

Reyza, 5 okt

Har 10 av disse :) 5 er helt nye og er ikke pakket ut! 5 er litt brukte!
Hjälp med kök/hall

Hjälp med kök/hall

alicciasa
alicciasa , 1 okt

Hej! Vi har nu bott här ett tag och börjar känna oss rätt less på dessa tapeter, vi ska byta kök men ekonomin är inte riktigt med ännu, så tänkte börja med att tapetsera om, har ni några idéer? Även vad man kan göra för att "korridoren" ska kännas mer hemtrevlig? Hjälp!!

wilmer_gur
wilmer_gur

En idé är att måla väggarna i nån grå färg, typ betong aktigt, en lampa som hänger ner, kristallkrona liknande, samt en skänk/byrå mot väggen åt höger med lite fina ljus, en spegel ovanför kanske o nån fin grön blomma.
Välja bänkskiva och golv till kök- vill ha råd

Välja bänkskiva och golv till kök- vill ha råd

Mattfrans
Mattfrans , 29 sep

Vi ska byta ut ett gammalt utslitet kök i ett 70talshus. Själva arbetsdelen är lite mörkare än den stora ljusa matplatsen. Det avskiljs med en vägg med kyl, frys o högskåp o en halvö, funktionen är bra. Vi tänkte oss en vit lucka, troligen marbodal Form som har en enkel ram. Men sen? Jag är väld...

Läs diskussion

Källarvägg

Källarvägg

ninis74
ninis74 , 28 sep

Hej! Vi ska nu göra om pannrummet till tvättstuga och upptäckte att väggarna är målade med "plastfärg" ( för 20 år sen ). Vi har 2 ytterväggar som vi inte vet riktigt hur vi ska göra med? Måste vi verkligen ta bort all färg och putsa om för att väggarna ska kunna andas? Hur ska vi lösa detta på s...

Läs diskussion

Brun fondvägg i vardagsrum

Kerstin2013
Kerstin2013 , 24 sep

Har precis tapetserat en brun fondvägg i vardagsrummet. De övriga väggarna är målade i ljusgrått och caffelatte.. möblerna är svarta.. är tokigt förtjust i guld. Vill gärna ha lite tips vad jag kan hänga på väggarna för att göra hemtrevligt och snyggt.. nu ser det bara väldigt naket ut....

Läs diskussion

Nätshopping

Freeysy
Freeysy , 2008-08-07

Är väldigt intresserad av inredningssidor på nätet. Alla tips är bra tips!

sebastianplengierehrnfelt
sebastianplengierehrnfelt

En mysig lite inredningsbutik med fokus på skandinavisk inredning. www.boldliving.se
Shabby chic vin- och ölställ

Shabby chic vin- och ölställ

MimmiLinnea
MimmiLinnea , 2010-06-20

Jag har fått en avtackningspresent som inte riktigt var min stil (mer än själva innehållet då, höhö). De små "bärlådorna" är gjorda av trä och ser ut exakt som på bilden. De har tags kvar. Den för vin har plats för två flaskor, den för bärs har sex fack. Skulle tro att frakten går på runt 50-la...

elisabethrask
elisabethrask

Hej, jag är intresserad av bärs stället för 6 flaskor, vad kostar det? Mvh Elisabeth
Söker efter denna tapet med fåglar

Söker efter denna tapet med fåglar

Carinzon
Carinzon , 22 sep

Har tänkt göra fint i sovrummet och har hittat en jättefin tapet som jag gillar! Men tyvärr hittar jag ej den i ngn web butik. Har kollat på Boråstapeter och andra sidor jag funnit på nätet. Tack på förhand :)

MalinSusanna
MalinSusanna

Kontakta någon butik som säljer tapeter, som ex Colorama eller liknande och fråga dom! De brukar ha kolla på tapeter och kollektioner :)
Vad passar till rött??

Vad passar till rött??

Huslusen
Huslusen , 2010-02-14

Vi ska upp med en tapet i vardagsrummet som är väldigt mörkt grå och röd/vita blomrankor i. Vad tusan passar till rött? Jag älskar turkos men min kära sambo fick bestämma nu, och han älskar rött. Sen är frågan hur denna linje ska följas i resten av lägenheten? Vilka färger passar med rött?

Lakritz
Lakritz

Turkost och rött passar jättebra tycker jag och ger mycket liv. Om du vill ha lite lugnare intryck så funkar grönt också.

Sida: