Barntävling

barnrumstavling.jpg

 

Nu kan du bestämma innehållet till StyleRooms nya bok om barnrum!

Vi är nu i startgroparna att göra en fantastisk barnbok full med inspiration och tips till ditt barnrum men vi behöver din hjälp!

Just nu söker vi de härligaste barnrummen som finns i Sverige! Många finns redan på StyleRoom men vi kan har missat något rum? Kanske ditt? Eller vet du en sajt, blogg, vän, släkting eller någon annan som har ett barnrum som du tror skulle passa i boken? Tipsa oss och du kan vinna fina priser nedan och ett av de första exemplaren av boken så klart!

 

 

Så här tävlar du:

Ange länk, bloggadress, mailadress, telefonnummer eller liknande till personen/personerna du vill se i vår bok. Motivera även varför just de ska vara med. Nämn också vad du helst vill vinna.

 

Tävlingsregler

Fem vinnare kommer utses. Tävlingen avslutas den 1 maj 2011 och vinnarna kontaktas via mail. Juryn består av representanter från StyleRoom.

 

Priser

 

pippi.jpg

Ett set med Pippi, Herr Nilsson och Lilla gubben från Micki. Värde 350 kr.

 

gunghast.jpg

Gungzebra av trämaterial från Micki. Enkel och stabil konstruktion efter illustration av Thomas Fröhling och design av. Öron av läder. Design: Elisabeth Årbrandt. Värde 600 kr.

 

baddset.jpg

 

Ett tvådelat set med örngott och påslakan från Gripsholm. 150x210, 50x60. 100 % bomull. Värde 250 kr.

 

klockor.jpg

 

En KidsZoo och en KidsWorld klocka från KooKoo. Vid varje hel timma sjunger djuret sin melodi i ca 10 sek (stängs av vid mörker). Värde 575 kr/st.

 

Lycka till!