Inredningstankar hemma hos oss

DesignConcept

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 1448 besök

Image title

Image title

För ett tag sedan fick jag förfrågan av StyleRoom om att börja blogga här på deras sida. Blev otroligt glad över erbjudandet och tackade självklart Ja! Ska bli otroligt kul och jag hoppas ju så klart att jag ska kunna inspirera er med mina inlägg. 


Tänkte att jag, i mitt första inlägg här, skulle berätta lite kort om vad inredning betyder för mig och hur jag tänker kring det.

I mitt hem blandar jag nytt med gammalt, Ikea med designklassiker och arvegods med loppis- och Blocketfynd. Jag värnar om god och hållbar design och försöker frångå slit-och-släng-tänket och istället satsa på inredning och design som är enkel, tidlös och hållbar. Det personliga är också viktigt. Basen går i vitt, grått och svart med detaljer i trä, betong, skinn och metall. Accentfärgerna kan sen variera efter humör och årstid. 


Jag använder gärna min kreativitet till att skapa något eget eller till att göra om gamla saker och ge dem ett nytt liv. Ett exempel på det är den svarta damejeannen. Den är köpt second hand och var från början i klarglas. Sen har jag gått över den med några lager svart sprayfärg för att den skulle få en tuffare karaktär. Ett kul och enkelt sätt att sätta sin egna prägel på en gammal pryl.


Ha det fint!

Kram Linda


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg