Inredningstips för mindre tavlor

Anneliesdesign

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 1802 besök

Här kommer lite inspiration och tips på hur man kan tänka när man har lite mindre tavlor, som exempelvis i storlek A5. 

Image title

Här har jag tagit samma konsttryck i storlek A5 och hängt dem jämte varandra. Sedan har jag bestämt mig för en symbol... jag klistrade washitejp i kors och plockat upp samma symbol medanför tavlorna, på bordet. Korset har vi sågat ut från en liten träbit som låg och skräpade i källaren. 

Image title

Nästa grej man kan tänka på är att ha något på bordet som på något sätt matchar tavlans motiv. Jag valde gröna kvistar eftersom det är lite flora-känsla över det hela. Det gröna är dessutom en snygg färg till det svartvita i tavlorna. 

Image title

Antingen kan man välja enhetligt material, som glas, eller mixa rejält i material! Jag valde endast glas till kvistarna eftersom det skulle bli för mycket i just min bild annars.

Image title

Man behöver dock inte ha samma motiv på tavlorna... om man exempelvis klipper ut svartvita modebilder från en tidning (de är ju oftast mindre i storlek) så skulle man kunna sätta upp bilderna med bokstäver med klister på baksidan (finns i bokhandel mm) och forma bokstaven C som Chanels logotype. På bänken skulle man kunna dekorera med ett par svarta pumps, chanelböcker och en fin ask. Min slutsats: Plocka upp formerna, symbolerna och motivet på både väggen och bordsytan.


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg