Intervju: Jag har en "handyman"

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 3179 besök

Image title

Jag har besökt StyleRoom medlemmen Skalet_ett (Susan Nolander). Susan arbetar som mediesäljare, bor ett litet samhälle 2 mil norr om Halmstad tillsammans med sin man och två barn i en 60-tals villa.

Rätt belysning kan förbättra varje hem

-Vi har tusentals idéer och visioner om hur vi kan göra det absolut bästa av vårt boende. Min man är en ”handyman” och älskar att bygga. Att han även är elektriker är en stor fördel. Rätt belysning kan förbättra varje hem, säger Susan.

Favoritplatsen är uteplatsen som vetter mot den vackra trädgården där bäcken slingrar sig och skogen ligger granne, huset i sig har bra planlösning och enorma möjligheter. 

Image title

Image title

Susans altan är, av förklarliga skäl, omåttligt populär på StyleRoom

Renoveringarna fortsätter

Det inglasade uterummet med högt i tak och vinklar kommer snart att bli en del av boytan. Väggen mellan uterummet och köket kommer rivas och bilda en öppen planlösning med plats för en stor matplats och ett vardagsrum med högt i tak och öppenspis i fokus.

Susan föredrar naturfärger, blå och grå i alla dess toner för dess tidlöshet som funkar bra med både trämaterial och råa material som betong och sten.

Svenskarnas inredningsstil kan hon tycka är lite för "avskalad och opersonlig", men gillar ljuset, textilerna och de svenska träslagen.

Image title

Från albumet  "Total "makeover" badrum - En känsla av lyx och lugn"

På frågan om Susan har någon speciell favorit på StyleRoom har hon ett snabbt svar: - Denicelindell1s tycker jag har det otroligt fint hemma. Helt i min smak!

Satsa på ett bra golv!

Susans tips för den som är osäker på sin inredning: -Satsa på ett bra golv, känslan i rummet höjs av ett fint massivt trägolv. Ibland kan det kännas som mycket pengar, men se det som en investering, golvet blir vackrare med åren och kan slipas om vid behov.

Har du någon dold talang som inte rör inredning?
- Jag är en jäkel på att göra mojitos, nytt för i år är coconut mojito som jag fick smak för när vi var på bröllopsresa i Maldiverna.

Image title

-När vi började planera badrummet, var det viktigast för oss att hitta den lugna känslan i rummet.

Image title

Ett sommarbröllop på landet.

Image title

-Efter mycket tjatande och fjäskande för min man så lyckades jag övertala honom att släpa hem det fula och tunga skåpet.

Se mer bilder från Susans hem

Tack för att du ställde upp på intervjun, Susan!

Här kan du läsa fler intervjuer

Image title

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg