Malin på bloggen Inspiration&Design

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 2149 besök

Namn: Malin Gustavsson

Boende: I en 90-talsvilla i ett litet samhälle i nordöstra Skåne. Vi har sakta men säkert försökt sätta vår egen prägel i huset och det tycker jag vi har lyckats bra med så här långt. Sen blir man väl aldrig helt "färdig" som husägare. Man kommer alltid på nya saker på vägen.

Blogg:Inspiration&Design

Album på StyleRoom:http://www.styleroom.se/users/Inspirationsdesign.blogg.se

Vad kommer du att satsa på till våren?

Nu i sommar har jag satsat på pigga accenter som gul, orange, grönt och turkost. Just nu är jag på jakt efter lite roliga detaljer för att ge mer "själ" åt inredningen. Gärna loppisprylar! Min senaste passion är virkade dukar som man kan göra så mycket roligt med. Kanske fästa dom på kuddar, på en canvas så det blir en tjusig tavla eller göra en skål av dom?

Har du något renoveringsprojekt på gång?

Vi håller på att färdigställa lite projekt. Bland annat så har vi precis byggt färdigt en liten barbänk i köket som vi blev väldigt nöjda med. Nästa projekt är att färda ett påbörjat sideboard i vardagsrummet. Sedan har jag lite småprojekt på gång såsom tygtavlor, måla en retrotavla och lite annat småpyssel. Detta får ni förstås följa på bloggen.

Vilket är ditt senaste köp till hemmet?

Senaste köpet var nya köksstolar från Bolagret. Tänk vad nya stolar kan göra mycket för utseendet!

Beskriv din inredningsstil med tre ord?

Svartvit, färgglad, retroinspirerad.

Vad har du för dold talang?

Om man ska kalla det talang vet jag inte men jag möblerar lätt och snabbt upp rum i huvudet då jag ser allt i bilder. Jag är även bra på att inreda ekonomiskt dvs "mycket för liten peng" och på att klura ut fiffiga och annorlunda lösningar.

Vilket inredningstvprogram tycker du är bäst?

Bygglov och Äntligen Hemma. Dem gör saker som "vanliga svenssons" har möjlighet att genomföra.

Tycker du vi svenskar är duktiga på inredning?

Ja, det tycker jag absolut men jag kan tycka att man ska våga "gå emot strömmen" mer än vad många gör.

Vilken kändis hem skulle du vilja besöka?

Ikeafreak som jag är så vill jag besöka Ingvar Kamprads hem. Kanske det finns en del tuffa retroprylar och Ikeaklassiker där att kika på? Ett annat hem som skulle vara roligt att kika in i är hos inredaren Karin Mannerstål, känd från Äntligen hemma. Jag är nyfiken på om hon inreder lika lekfullt och roligt hemma hos sig själv.

Har du några favoritalbum här på StyleRoom?

Det finns många beundransvärda hem men ett som sticker ut från mängden och som är min stora favorit är Cia40 som har ett helt fantastiskt och inspirerade hem! Cia och jag har även fått fin kontakt här igenom. Man inspireras inte bara utav andras hem här på Styleroom, man knyter kontakter också vilket är positivt.

Har du några favoritbutiker (online och fysiska)?

Mina fysiska favoritbutiker är Lagerhuas, Village, Hemtex, Åhléns, ILVA och IKEA. Jag har ingen onlinefavorit men jag kan tipsa om ett par webbshopar som två utav mina bloggvänner har, Perlan Living och Carlsson Interiör. Helt klart värda att spana in!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg