Med ordning och reda skapar du ett rofyllt sovrum

Mirro

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 1740 besök

Vi är övertygade om att du sover både bättre och skönare när du har ordning och reda omkring dig. En förutsättning för detta är att ge varje plagg i din garderob en given plats. Så antingen om du vill exponera dina vackra klänningar eller dölja dina smutsiga målarbyxor i sovrummet har vi en lösning för just dig. 

Image title

Skjutdörrar från Mirro skapar ett personligt uttryck - oavsett om du önskar en svalare känsla av rå betong eller ett varmare inslag av ek. Är du fåfäng? Då kan du välja en spegelskjutdörr (tonad eller klar) där du varje morgon kan granska dig själv från topp till tå. 

Du måttbeställer dina skjutdörrar på millimetern efter hur ditt sovrum ser ut. Det gör att du kan utnyttja hela utrymmet både på höjden och på bredden. Alltså även i ett sovrum med begränsad storlek och snedtak kan du hitta en snygg, enkel och praktisk lösning.

Image title

Innanför skjutdörrarna har du oändliga möjligheter att skapa en förvaringslösning för just dig och dina unika behov! Kombinera hyllor, korgar (med olika bredd och djup) och klädstänger. Vill du att dina byxor ska hänga snyggt och prydligt kan du komplettera med en utdragbar byxhållare med mjukstängning. Slipshållaren kan du förse med ett förvaringsfack där du kan samla dina smycken, nycklar och klockor – perfekt för dig som vill ägna dig åt annat än att leta efter dina accessoarer och tillhörigheter varje morgon.Väljer du dessutom att montera en hårtorkshållare och en utdragbar och svängbar spegel har du plötsligt skapat en känsla av ett egetprov- och stylingrum i ditt eget sovrum.

Hur du väljer att kombinera dina skjutdörrar och din inredning är helt upp till dig. Det finns inga rätt eller fel. Den stora valmöjligheten bjuder vi på. Allt för att du ska ha ordning omkring dig och sova riktigt gott i ditt sovrum.

Vill du testa att se hur våra lösningar skulle se ut exakt med de mått du har plats för i ditt sovrum?

Image title

Med vår nya Mirro Guide kan du på vår hemsida www.mirro.se nu komponera och designa din unika garderobslösning. När du gjort dina val tillverkas din personliga garderobslösning i småländska Hillerstorp.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg