Mysigare sovrum med enkla medel

joannan

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 5492 besök

Image titleDet finns ganska många sätt som man med små medel kan göra ett sovrum mysigare. Textil är ett av dem och nästan det viktigaste, näst efter belysning då. 

Här har jag lagt till en sänggavel och gardiner. Gardinerna hänger på två stänger med en skir spetsliknande gardin i mitten. På detta sätt minimerar man insyn men maximerar ljusinsläpp. Image titleDet som många gör fel i sovrum är att endast satsa på sänglampor och takbelysning. För en mysigare känsla, addera fler ljuskällor. Minst fem i varje rum!

Image titleEn ljusslinga med stora glödlampor är perfekt att hänga i gardinstången. Lägg till en dimmer i kontakten så blir ljuset lite mer soft.

Image titleEn lampa i fönstret i någon rolig färg eller lampskärm livar upp och adderar färg i en annars kanske sober miljö.

Image titleHär har jag satt ihop ett gäng rislampor i olika form. Med en dimmer kan man både ha dem tända som mysbelysning samt för allmänljus när man ska vika tvätt och sånt där tråkigt som också behöver göras i sovrummet.

Image title

Image title

Stearinljus och golvlampor är också ett tips! Lycka till med att mysa till sovrummet.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg