Packa böcker in i förråd

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 1200 besök
Idag kom böckerna. Vilken pärs. Det var tungt, varmt och lite stressigt. De kom vid lunch så jag sprang iväg och hade en timme på mig innan jag skulle vara tillbaka på jobbet. För er som inte vet så är StyleRoom något vi driver på vår fritid och är med andra ord inte alltid på plats även om vi skulle vilja.

Böckerna trycktes i Lettland och när vår käre chaufför kom så hade de ingen lastbrygga (eller vad det heter) att sänka ner pallarna med böcker så deras lastbilar var kanske inte de modernaste. Men trevlig chaufför hade de iallafall:)
Nu fick vi ta kartong för kartong och lägga dem på pall för att sedan köra vidare in med böckerna till vårt lilla, lilla förråd och lasta av igen.
Kristian var med och tur var väl det.

Efter det skulle chauffören ut ur området men var tvungen att backa så vi fick hjälpa honom komma ut. Eftersom han inte hade en chans att vända någonstans så fick vi gå ut och stoppa all trafik för han skulle kunna backa ut monstret till lastbil. Han var inte blyg vad det gällde att stoppa all trafik iallafall. Jag skämdes dock lite grann även om bilisterna var snälla mot oss.

In mot stan igen, tre hamburgare i handen och tillbaka till jobbet. Skulle behövt byta kläder men det hinns inte med.

Inte vidare lyxigt men väldigt spännande och kul. Så jag hoppas ni köper lite böcker nu när jag lyft så mycket;)
Nu ska jag packa lite fler böcker faktiskt...sen ska jag sova.

Trevlig kväll

/Johan - StyleRoom

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg