Så blev klassrummet till kontor

Knaada

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 2285 besök


Här har blekgula väggar fått två grå nyanser, den lortiga aprikosa mattan har bytts mot ljusgul linoleum och lysrören har fått ge plats för stolta vita kuplampor med äkta gammal skolfeeling.


Image title


Image title


Vi har också satt foder runt om för att ge fönstren ett lyft. Och enfärgade gardiner med ett vackert fall fungerar som ljudabsorbenter.


Image title


Det är ett stort rum att möblera och vanliga skrivbord känns lätt fjuttiga, så vi har valt att använda stora mörka köksbord som arbetsbord. 


Arbetslampor med industristil tillsammans med stilrent designade besöksstolar och en hel del loppisprylar ger precis den känslan jag var ute efter.


Image title


Image title

Image title


Image title


Originaltavlan sitter kvar mellan materialskåpen och ska givetvis sitta där i minst 100 år till! Min man pysslar med att dekorera den med formler som jag inte begriper något av.


Image title


Image title


Så blev alltså ett av klassrummen i vår 20-talsskola till ett modernt kontor. Ett av många projekt vi har haft för oss på Skolbacken 9 under 2014. Och med detta avrundar jag den lilla "bloggserien", nu blickar vi framåt och 2015 har börjat galant med golvläggning, trappnoslister, kakelsättning och köksplaner.


Köket är det gamla skolköket som just nu förvandlas till fikarum/kök för oss och våra hyresgäster. Jag ska inom kort inviga er i dom planerna också, för där har jag en massa skoj på gång!


En liten tjuvtitt kan du få här, vi ses!


Image title


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg