Slipp kaos i hallen med snyggaste förvaringen!

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 5079 besök

Sponsrad inspiration från Mirro.se

Låt hallen visa vem du är oavsett årstid. Nu när vintern är här kommer du troligtvis behöva göra utrymme för allt från stövlar och kängor till tjockare jackor. Det är också då halsdukar, mössor och vantar lätt blir slängda i en hög ovanpå hatthyllan. Passa på att rensa din garderob inför varje säsong så att det du använder mest frekvent blir det som är mest lättillgänglig. 

Med bra förvaring är det så mycket lättare att hålla ordning. Därför är det bra att kombinera hyllor, korgar, klädstänger och skoförvaring. Måttbeställ på millimetern för att får ett perfekt och komplett resultat. Det gör att du kan utnyttja hela utrymmet för maximal förvaring både på höjden och på bredden.

Image title

Utgå från dig själv och övriga medlemmar i familjen och inred därefter. Är du en person som gillar att kolla kläder och hår innan du ger dig av, så komplettera garderoben med en utdragbar spegel. Älskar du skor, inred din garderob med skoförvaring i olika varianter. Har du barn är det en bra idé att sätta extra krokar längre ner i garderoben, då de inte når en klädstång på högre höjd. På så sätt slipper du också kaos i hallen och onödigt tjat som det för med sig.

Image title

Du behöver alltså inte välja bort något när du köper en garderob till hallen, det räcker att välja till. Och du, med snygga skjutdörrar framför garderoben har man råd att vara slarvig då och då.

Mer inspiration på Mirros hemsida!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg